Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Леле syn стварно го претера за Цезар,што ти е крив човекот стварно нз!!!Па спаси 2 чисти топки од кои една со фатастична парада по 2 слободен на Твенте!!!Не е крив за првиот бидејки никој не го брани тој удар,за 2 гол е крив Милито нз што ти згрешил толку Цезар?
Eне и Мите глеам пишал, Цезар ми е крив од проста причина што и пред мечот знаеа дека Јансен е одличен изведувач на слободни, а он и самите видовте како го постави живиот ѕид, попатетично од тоа не можеше ...
И да, соочи се, крив е за голот, прво го постави живиот ѕид мизерно, а потоа прими гол на негова страна, мислам дека не мора да се црта дополнително. По тој гол овие се осоколија а Интер пресечени беа така да од големо значење беше за Твенте.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ме интересира кој од двајцата гости кажа дека Интер треба да е среќен ако е 3 во Италија? Ако знае некој нека ми каже. Значи тој лево е Илчо Георгиевски, ех фудбалер, десно е Зоран Поповски, новинар.
Ма и тие и коментаторот да ги полиеш со непалм и да .... ај да не коменитирам

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Ме интересира кој од двајцата гости кажа дека Интер треба да е среќен ако е 3 во Италија? Ако знае некој нека ми каже. Значи тој лево е Илчо Георгиевски, ех фудбалер, десно е Зоран Поповски, новинар.
Илчо кажа,поголема глупост немам слушнато од дамна!!!Ај да рече второ место,ама трето бе со кој памет го кажува тоа!!Па нели знае дека го гледаат на ТВ и дека ке му се смеат:toe:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Миндов , е така (као ето за 2-2) шутирам и ја ...па сеа види дал сакаш да играме фудбал :))))))))))

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Sakav da kazam deka na Mur mu bese promasaj sto go zema Mariga vo Inter, Mariga vo najmala raka treba da igra vo Kaljari, evropski prvak takvi igraci da ima vo tim, mislam deka ne zasluzuva, ama pak ke recam tie si znaat, djabe i da zborime ko nema da smenime nisto vo timot :)
Aj сега и ти... Мурињо кога го донесе потенцираше дека Марига има капацитет да стане еден од најдобрите бокс-ту-бокс играчи во цел свет. Уствари, што збори и Мурињо па, црнец бокс-ту-ЏУбокс, па и најдобар на таа позиција. Глупости!

Да не беше Марига, да беше Мунтари ќе се изначитав, цитирам: „Ех, да беше Марига сега“. Млад е сеуште, неискусен, но далеку од тоа дека е најлош поединец во Интер. Одлично го изигра ова полувреме, нека продолжи така!

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
левиот..:nesum:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Нек го извади Милито и нека го стави Мунтари наместо него напред! Аман!!!

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Каква заушка прими играчот на Твенте од Занети... :pos: :pos: :pos:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Море каков Тестис шот му даде МекДоналс на Рекоба ,,

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Отиде коленото на Пандев само да не е некој лигамнет незгодно се преви.
Значи Биамбиани не се загреваше да влезе на место на Пандев сигурно Милито ќе излегувал.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Лелелелеле овој Марига К1 треба да се тепа ,, неможе бре толку да е ненормален?!?!?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Нек го извади Милито и нека го стави Мунтари наместо него напред! Аман!!!
Рафа го чита форумов, а? :)

Сеа без Пандев ќе мора изгледа да ја смени тактиката зашто со оваа тактика ништо не праиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom