Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас, и објаснив што, како, зашто :)

И јас со мало задоцнување, честитки до Милито и копманија за освоените признанија, глеам таму сме доминирале на доделувањата. Што се однесува до групата, така-така, мора да завршиме на прва позиција и да добиеме полесен противник во 1/8 финале.

Него, гледам Маскерано ни избега, океј, Морати и Бранка прават планови, стратегии, се надевам дека нема да не снајде ко Берлускони што им направи на Милан. Ебате гребаторите, еден играч не донесоа, за оној инвалидон Кајт ми се шпекулира цело време. Освоивме се што може да се освои, касата е полна, а ниту еден играч не се донесе, цигани.

^ Да ке има пренос на канал 5.Иначе кој постираше на фб дека нешто како сите клубови во Италија биле во долгови па дури и Интер кој освои се оваа година ? :)
Тоа го постираше Никола, а истото го кажав и јас уште кога освоивме ЛШ а баш Никола рече дека нема врска :)
Значи да, уште сме во долгови, оваа сезона бевме во плус, али али ако ја гледаш само оваа сезона, а ако ги земеш и претходните сезони тогаш уште сме во благ минус.

Тоа го постираше Никола, а истото го кажав и јас уште кога освоивме ЛШ а баш Никола рече дека нема врска :)
Значи да, уште сме во долгови, оваа сезона бевме во плус, али али ако ја гледаш само оваа сезона, а ако ги земеш и претходните сезони тогаш уште сме во благ минус.
Па и немаше врска .... ама Фер плејот буквално Се поеба.
Иначе и во такви услови плаќаа нездраво за Киву, Кварезма, Мансини ...

Оваа година имавме приход од 50 милиони,па колку сме ние тоа во долгови ? :) Да не зборам за другите тимови!

Па и немаше врска .... ама Фер плејот буквално Се поеба.
Иначе и во такви услови плаќаа нездраво за Киву, Кварезма, Мансини ...
Не, имаше врска дека сме во благ минус.
Али, со правилово Морати се свести и престана да троши, а за Киву, Кварезма и остала багра се трошеше кога не беше правилото, и најверојатно и ќе продолжеше да троши доколку не освоевме ЛШ, а сега е свесен дека 2 пати по ред е скоро невозможно а и без Мурињо.

--- надополнето ---

Оваа година имавме приход од 50 милиони,па колку сме ние тоа во долгови ? :) Да не зборам за другите тимови!
Приходи од 100+ милиони :)

Значи сме имале пример, приход од 50м ( 167м евра мада е ако не се лажам ), а профит ? :)
Рачунај дека загубите годишно во просек се над 250 м евра, пак, како и да ја вртиш, тимот е во загуба, гоолема загуба.

Не, имаше врска дека сме во благ минус.

Пак ти кажувам, тоа немаше никаква врска зашто и во такви услови бидејќи со парите на Морати доаѓаа на 0, Морати пак двоеше над 30м евра за трансфери, над 40 т.е. во одредени периоди, ама со Фифа Фер Плеј правилото тој филм нема да го гледаме, зашто веќе неговиот џеб нема да има толкав удел.

Вечер ке си го гледам Интер на HD мх мх мх... мераци.

Очекувам интересен натпревар со цврста игра во одбраната, функционалноста на нападот е многу јасна кај Интер дококлу ни остават малце простор тоа ке биде се надевам искористено до Макс.
Главниот проблем е левата страна на Интер и мора таму дополнително да покрива Камби или Капитенот дека Киву ке биде работен од незгодните напагачи на Атлетико... ај да не го дрвам многу ке видиме вечер што ке биде и ке дискутираме.

Топ си , кис4е

Гледав цело светско на HD ама на Интер сефте ке му праам :drk:

Овој па овој ако не се испофали,нема кој :)

Туку да кажам збор,два накај три за вечерашнава утакмица.
Очекувам победа нормално,гранитна одбрана имаме,мада малкуцка тука маку Киву ми е сумњичав,ама ај се надевам ке демантира вечерва ако Камби покрива на негова страна.
Средниот ред ни е секс,очекувам гол/ови од Снајди...
Нападот би требало да биде доста агресивен и опасен,највеќе поради тоа што Атлетико има малку тромава одбрана.

Како и да е,победуваме вечерва,Non Mollare Mai ragazzi !

И да,штом Ико знае да се фали,ќе се фалам и јас,ќе гледам фудбаЉ уз пивце и кикирики,онака лајтерски :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom