Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Dobredojde nazad ACAB :)

Inaku za trener ne znam ama mislam deka ke bide Capello .

Добро те најдов :D

И јас мислам дека Капело ке биде новиот тренер на Интер,голема е веројатноста,башка и во Италија наголемо се зборува за негов ангажман во Интер....

П.С Syn и јас доста далинска имам искршено едно го имам изгризано од нервоза дури (:pos:)....прозорци скршени по дома...многу нервози имам поминато со Интер,пролеано солзи,радувано на секоја победа како мало дете,макар и од 1-0 против нискоразредна екипа.

Сакам да кажам,не сме јас и ти едини што сме правеле така,верувам доста од тука што пишуваат,го имаат барем еднаш направено истото,мене веке навика ми стана :pos:

Здравје Боже треба сите да присуствуваме на втората звезда на дресот на Интер,го заслуживме тоа мислам :D

Стварно овие години патевме во лигата на шампиони и конечно освоиме оваа година,барем колку толку мирна ке ми биде душата бидејки го доживеав тој сон да го видам најубаиот пехар во рацете на играч на Интер(Занети).Нормално дека ке сакам пак да освоиме али најважното е дека ми се оствари сонот и ке можам со мирна душа да гледам барем 2 години(зборам за лш) Во Италија сакам да газиме и понтаму бидејки тука имеме повеќе шанси да ја одбраниме титулата него во ЛШ па така наредна година сакам да видам 2 звезди на дресот.

Некој од КаденаСер(шпанско радио) му се јавил на Морати и се претставил како Перез. Се договорија во 8 саат да се чујат по телефон да го договорат Мурињо. И не успеав да го разберам Морати, некако измешано збори али кога овој го праша дали нема да има проблеми за Мурињо :)

Добро е што Михајлович отпадна, ми падна камен од срцево. :)

Него, повеќе од сигурно е дека Капело е нареден тренер, а тоа ме радува. Капело знае што прави, го знае притисокот од медиумите, има гооооолемо искуство, а газда Морати ќе фрли сигурно 80тина милиони за трансфери, со што наверојатно имаме играч од средината, лев бек и централен.

Како и да е, ќе биде интересно летово за нас бидејќи многу играчи би сакале да бидат дел од европскиот шампион. А Капело, дефинитивно гарантира успех, барем на домашно поле.

претпоставувам летово ќе пристигне еден од Хамшик и Гуркуф кај нас а зошто не и двата....ако дојди еден од овие тоа значи ќе имаме поголема агилност и цврстина на средината на теренот и повеќе комбинации во формацијата..Коларов е веќе наш играч што значи нема повеќе да се нервираме со антиталентот киву на левата бековска позиција ...сепак првин мора Морати и компанија да го договорат Капело за тренер после СП бидејќи се ќе падни во вода ако пристигни некој недокажан тренер!

претпоставувам летово ќе пристигне еден од Хамшик и Гуркуф кај нас а зошто не и двата....ако дојди еден од овие тоа значи ќе имаме поголема агилност и цврстина на средината на теренот и повеќе комбинации во формацијата..Коларов е веќе наш играч што значи нема повеќе да се нервираме со антиталентот киву на левата бековска позиција ...сепак првин мора Морати и компанија да го договорат Капело за тренер после СП бидејќи се ќе падни во вода ако пристигни некој недокажан тренер!

Од кај ти е инфото?

Од кај ти е инфото?

Според шпекулациите кои произлегуваат на секое за него дури од јануари и еден другар кој живее во хрватска и е фан на Интер кој знае се што е поврзано со клубот..сеуште не е официјално за Коларов но се чека да заврши СП па да се потипше и со него!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom