Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Mislam deka nema tema "Jose Mourinho"(najzasluzen za ova vecerva), pa zatoa ovde ke recam CESTITO TITULA iako da ne bese specijalecot:) nemase da stignete ni do 1/4 finale.

Sepak, cestitki, vredi da se zivee za vakvi momenti. Pozz

ае сакам и јас да ми честитам 3 титула и европски прваци,за утакмицата ке казам само дека бевте надиграни ито многу од барен посет имаја мн дури и шанси ама ги фајќаше искусниот цезар,иначе бев неутрален убо ке беше и баерн да земит ама сепак му припадна на мурињо,еден од надобрите тренери во сите времиња.:salut:

Кај се мужите бе, све плачковци. И фудбалери и навивачи :)))
Честитки!!!!
Радувајте се во овие најубави моменти, ништо не е вечно, али убаво е кога е заслужено радувањето на 3 титули. А може и повеќе ќе се има уште годинава а :)
Подршка од вашиот градски ривал, од комшиите :))), во секој случај убаво е италијански тим, милански тим, тим со горд македонец да освои се што може.
Се гордеам со Пандев. Јеах!
:smir:

Иако изгубија моите Баерн, сепак и не ми е многу криво поради Пандев.

Честита тројна титула, оваа сезона Мурињо направи од Интер екипа на ниво.

Дечки и девојки стварно идете радувајтесе,алкохол во крв нека врие вашиот омилен клуб го достигна врвот(неможе више погоре) а вие ми седите на форум наместо да уживате во овие моменти.

Честитки

Остај ова интерашиве се "Мажишта" уствари плачковци сме :)

Шала на страна го виде некој Балотели со пехарот?

Секси 20 минутно видео :)И се извинувам за тажното видео :) Ајде доста солзи,на врвот сме!Толку време чекавме за да плачеме :)

Честито момци !
Ко ќе се собере све што се случуваше сезонава,сосема заслужено земена титула

Засекогаш ќе го памтам овој тренер еј,засекогаш..Која легенда ејјј..Не за џабе е Специјален..Најдобар тренер во свет!!!ГРАНДЕ ЖОЗЕ!!!!!

--- надополнето ---

Остај ова интерашиве се "Мажишта" уствари плачковци сме :)

Шала на страна го виде некој Балотели со пехарот?

Да...го зема,нејќеше да го врати :pos:

Него, Мурињо не го стави ич во игра Балотели, му врати за фрлањето со дресот, можеше место Мунтари него да го пушти во игра...

--- надополнето ---

И не знам дали некој забележа, али Пандев имаше истрчано 9 километри додека просекот на тимот беше под 8 километри....

SIAMO NOI, SIAMO NOI, Nueva campioni DI EUROPA!

DIEGO ALBERTO MILITO!!!!!!

Speechless.....................

Честито титула момци - заслужено освоена!

@beneamata: за Пандев на Скај имаа многу пофални зборови за начинот на кој изигра, ја трчаше цела страна и од таму толкава километража :)
И го прашуваа како се вика Campioni D'Europa на македонски :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom