Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Искрени честитки,заслужена победа,едноставно ова беше вашата година!

Али колку му е криво на Мур што си оди од Интер тоа е просто невероватно. Но секој си има свои цели зацртано во животот и тоа е, мора да се почитува секоја одлука.

Јас мислам дека не си оди, туку е избркан од Морати :pos:

Мислам дека вечерва Интер заслужува повеќе внимание од Мурињо и Реал Мадрид..

П.С. Кој беше тој линкот во живо од плоштадот во Милано?

Честито титула момци!!Повеќе од заслужено:toe:
И со среќа во потрагата по нов тренер(Нешто ми вели дека тоа ќе биде или Михајловиќ или Бенитез:toe:):smir:

Сега ми јавија од Охрид, на интензивна нега во костозглобна го примиле Демикелис. Ах Милито, заебан ни еден!

Иако не ги сакам Интер, честито титулата, сосема заслужено! Мило ми е заради Пандев пред се, а и тоа што Италијанците се враќаат на врвот. Најинтересно од се ми беше тоа што Интер тепаше типично италијански, а немаше ниту еден Италијанец на теренот. Како и да е сосема заслужено.

Очигледно Мурињо си бара нови предизвици. Најверојатно малку му беше што ги елиминираше Барселона со Интер, сака целосно да им покаже што пропуштиле што не го ангажирале пред две години. Реал си бараат тренер, имаат одлични играчи, ќе го платат многу и повторно би бил омилен кај фановите. Се му се поклопува.

Ако навистина отиде во Реал ќе биде уште еден пример од целокупната иронија која се случи на европската сцена сезонава со Снајдер, Робен, Ибра, Ето, Лусио... Мурињо да остане таму каде што го одигра последниот натпревар со Интер (дали и официјално ќе му биде последен ќе треба да почекаме уште некој ден).

Како и да е му благодарам за се што направи за Интер! Да не беше тој којзнае уште колку време ќе го чекавме овој трофеј.

Честито титула момци!!Повеќе од заслужено тепавте вечерва:smir:Баш ме интересира што ќе каже сеа оној Ван Гал.А и за крај среќно во потрагата по нов тренер:toe:(Све ми се чини дека тоа ќе биде или Рафа или Миха:toe:):salut:

Mislam deka nema tema "Jose Mourinho", pa zatoa ovde ke recam CESTITO TITULA iako da ne bese specijalecot:) nemase da stignete ni do 1/4 finale.

Sepak, cestitki, vredi da se zivee za vakvi momenti. Pozz

Mislam deka nema tema "Jose Mourinho", pa zatoa ovde ke recam CESTITO TITULA iako da ne bese specijalecot:) nemase da stignete ni do 1/4 finale.

Sepak, cestitki, vredi da se zivee za vakvi momenti. Pozz

TfIpi-4b7a8f713a6948633a13eda08dcb22dc.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom