Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако више реши убавиов да си иде ....Ја би го играл Гус Хидинк ...Типот според мене е најдобар во свет ....(заедно со Мурињо)

И роден победник !

Се глеа зашо губиш на PES 10. Нуб. :devil3:

Страв ме фаќа ако си отиде Специјалниот , да не биде како со Челзи 2 години после да неможеме да се составиме , ќе пукнам од мука

И да може ќе звучам смешно . меѓутоа доколку си отиде Хозе , јас лично за тренер би сакал да биде Барези

не сакам да помислам за друг тренер после Мурњо... страв ме фаќа... сакам да биде нашиот Алекс Фергусон, но и самите знаеме колку е тоа НЕвозможно ... нека го разубедуваат од година до година како што го разубедуваа Фиго... кога сите го имаа Фиго со дрес од арапите... тој и наредната сезона си остана во Интер... сакам тоа да биде и со Мурињо... да го има пред потпис со Реал, а да си остане со нас... аааххх желби, надежи, воздишки . . .

Кој би гледал финале во Сабота во Ајриш или некој друг кафич/паб во Скопјево? Да знам од прилика за колку луѓе да резервираме...

Претпоставуем дека истите фаци од дуелот со Челзи ке доат ?

Ја ке дојдам 100000000000000000% и најверојатно ке дојдам со уште еден другар !

epa radi toa.. skoro site ke dojdat so uste eden, zatoa ni treba oformena brojka...

Mario Balotelli ended training several minutes early after suffering a slight strain. Да се надеваме дека не е нешто страшно , ако не Гоче на негово место

Ќе доаѓам и јас, само незнам со колку другари, ако има место со 2-3ца, ако не ќе гледам само со 1 другар да дојдам...

Ќе доаѓам и јас, само незнам со колку другари, ако има место со 2-3ца, ако не ќе гледам само со 1 другар да дојдам...
убаво е да бидеме масовни, али едноставно нема место за толку ... 20-30 максимум дали и толку ќе ни дадат места.....

Затоа прашав :)

А зашто не прашате(зависи какво ќе биде времето) во кафичиве на кеј, мислам дека сите ќе ни дадат надвор место, има таму за 40-50 луѓе...

Ја па си реков со другарка ке доагаш :pos:

BTW count me in! т.е. Рачунајте ме :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom