Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Тешко јас,ке идам за Гевгелија во сабота со колегите од факултет :( Тињаааа!!!

Рачунајте од форумов ке доаѓаме 10 - 15 души (ова зборам без викање другари)од нашиот форум fc.inter.com има пријавени 6-7 души (тука спаѓа i acab се надевам не го заборавивте)Обични фанови на Интер кој не се регистрирани нигде а ке видат на фб ке сакаат да дојдат и тука отприлика 5-10 души .Се на се нема да има помлаце од 30 души па тој што ке бара кафич или друго место нека претпоставува дека ке бидеме од 30 души па нагоре

--- надополнето ---

Тешко јас,ке идам за Гевгелија во сабота со колегите од факултет :( Тињаааа!!!
Еве го првиот отпадна,кај па баш сеа најде:lut:

^
Идиот сум знам :( Мене ми се доага ама ЕПТЕН ама некам да ги заебам :)

Обични фанови на Интер кој не се регистрирани нигде а ке видат на фб ке сакаат да дојдат и тука отприлика 5-10 души .Се на се нема да има помлаце од 30 души па тој што ке бара кафич или друго место нека претпоставува дека ке бидеме од 30 души па нагоре

А ние какви сме, необични? :)

А ние какви сме, необични? :)
Хехе,па ние не сме баш и обични ние сме вистински фанови на Интер,мислев на обични кои нигде не се регистрирани и не ги споделуваат со нас победите и поразите на овој форум.Иначе ти ке доаѓаш за собиранкава на 22 во Скопје ?

Хехе,па ние не сме баш и обични ние сме вистински фанови на Интер,мислев на обични кои нигде не се регистрирани и не ги споделуваат со нас победите и поразите на овој форум.Иначе ти ке доаѓаш за собиранкава на 22 во Скопје ?

Не јас сакам да останам обичен :pos:

Не јас сакам да останам обичен :pos:
Леле зш бе не доаѓаш,еднаш играме финале убаво е сите да се собереме:toe:.Знам дека не си од Скопје али и ја да не бев ова не би го пропуштил.

Занети во Мадрид ќе го изигра 700тиот натпревар :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom