Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Kирца, не се глупирај со димниве у случај да се собирате, никад веќе нема у кафиЌ да ве пуштат ако истерате вака ...

--- надополнето ---

Иначе, гледајте како се чекаат билетиве у Милано, 2 дена унапред ...

Kирца, не се глупирај со димниве у случај да се собирате, никад веќе нема у кафиЌ да ве пуштат ако истерате вака ...
Па нема да ги пуштам во кафич внатре туку надвор ке ги пуштам ,еднаш се доживува финале мора да се прослави се разбира со победа на Интер:toe:

Па нема да ги пуштам во кафич внатре туку надвор ке ги пуштам ,еднаш се доживува финале мора да се прослави се разбира со победа на Интер:toe:
Па и надвор да ги рокнеш, ако гледате на Кеј, нема внатре надвор, како и да е проблеми ке напраиш за останатите гости кои седат во кафичот каде што ке бидете сместени, а и во околните кафичи зашто увек за финале у ЛШ кејот крцал.

Дечки иначе вчера разговарав со еден постар Интераш и ми кажуваше за играчи кои играле во Интер на времето и најповеќе ми остави впечаток уругваецот кој настапуваше за нас во почетокот од 90-тите години Рубен Соса...не знам зошто никаде го немаат споменато како легенда на Интер и како еден од најдобрите кои настапувале во сино-црниот дрес и ме информира дека бил најдобар играч на Интер 5-6 години со ред и бил главен и најзаслужен играч кога ја освоивме титулата во 89 година ...

Па и надвор да ги рокнеш, ако гледате на Кеј, нема внатре надвор, како и да е проблеми ке напраиш за останатите гости кои седат во кафичот каде што ке бидете сместени, а и во околните кафичи зашто увек за финале у ЛШ кејот крцал.
Абе нз кај ке гледаме али ако тепа Интер знам дека цел кеј ке чади па на другите ако им смета нека издржат 3 минути,сепак Интер освојува еднаш се дешава ова:toe:

кирца а да си почнеш ти за реал барса или манчестер да си навиваш ? ради горе наведениот пример 0,01 дел од мене нејќе интер да освои не би можел да преживеам уште една наезда на киревци во фан клубов

Дечки иначе вчера разговарав со еден постар Интераш и ми кажуваше за играчи кои играле во Интер на времето и најповеќе ми остави впечаток уругваецот кој настапуваше за нас во почетокот од 90-тите години Рубен Соса...не знам зошто никаде го немаат споменато како легенда на Интер и како еден од најдобрите кои настапувале во сино-црниот дрес и ме информира дека бил најдобар играч на Интер 5-6 години со ред и бил главен и најзаслужен играч кога ја освоивме титулата во 89 година ...

соса не е баш и некоја легенда има настапувано околу 3 години во интер и врска нема со титулата во '89 .... (потпиша негде '92 или '93) таа титула ни ја донесоа бреме и матеус и секако трапатони

Еј да, сериозно, баталете димни глупости. Се собираме да гледаме како фанови, не како ултрас навивачи. Ем ќе имате проблеми со газдите таму, ем со полиција, ем бруки за трудот наречен Inter Fans Macedonia.

соса не е баш и некоја легенда има настапувано околу 3 години во интер и врска нема со титулата во '89 .... (потпиша негде '92 или '93) таа титула ни ја донесоа бреме и матеус и секако трапатони

Во '92

Ја ги купив да направам добра атносфера,али чим на сите ви смета нема да ги палам таму.Во секој случај најважно е да победи Интер па за димните ке видиме

--- надополнето ---

кирца а да си почнеш ти за реал барса или манчестер да си навиваш ? ради горе наведениот пример 0,01 дел од мене нејќе интер да освои не би можел да преживеам уште една наезда на киревци во фан клубов

Не коментирам

Тој што те информирал не е баш запознат со Интер Соса играше 3 години во Интер и нема врска со 89 титулата бидејќи дојде во 92 со Панчев и му го зема местото на Панчев играше до 95 во Интер и освои Куп УЕФА 93.
http://it.wikipedia.org/wiki/Rubén_Sosa_Ardaiz

А 89 титулата како што кажаа пред мене Германското трио Матеус,Беме и не толку Клисман и секако првиот стрелец во Италија тогаш Алдо Серена.

Кирца боље да си купел две-три гајби пиво, бар така ќе си напраел атмосфера. Околу димниве, не сфаќам што ќе се деси освен лути газди, муштерии и џандари. И бруки.

Кирца боље да си купел две-три гајби пиво, бар така ќе си напраел атмосфера. Околу димниве, не сфаќам што ќе се деси освен лути газди, муштерии и џандари. И бруки.

Само со 2-3 гајби се прави атмосфера :pos:

Абе брат се знае со што се прави атносфера:toe:,иначе ја за 3 димни дадов 2,400 денари тука имало 5-6 гајби :pos:.Нема потреба да се караме сеа за димните тоа е купено за моментот кога се надевам Занети ке го дигне пехарот,али чим се буните дека ке има проблеми тогаш ке размислам кај ке палам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom