Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
у право си...Заврши ја работата и после секој си има право да си прави што сака. Глупи беа изјавите на Мурињо.Ама никад не бил тактичен во тоа што го збори на новинарите.Мурињо нека ја донесе тројната круна во Милано оваа сезона па после кај сака нека оди. Ме нервира само тоа што шпекулациите се појавуваат во момент кога се бориме за важни титули и сите само го отекуваат со прашања за Мурињо. Неможе човек на раат да се спрема за натпреварите. Гарант утре на насловна на некој весник ќе има за тоа дека Мурињо се договорил со Реал
Дечки сеа бев со другаров снајдер и купив 3 димни кој специјално ги земав за 22 мај кога ке биде големото финале,во кое се надевам дека сите ке се собереме заедно да ја прославиме победата на Интер( во која сум убеден)со голема пиротехника!!!Нека знаат сите дека во се сме најдобри ИНТЕРИСТИ МАКЕДОНИЈА!!ФОРЦА ИНТЕР!!
Богами да знаеш дека може да не затворатМоре , ке не затворат бе)))
Богами да знаеш дека може да не затворат,иначе сакав да земам плави димни(бојата на Интер) али немаше па земав зелени.Димните горат по 3-4 минтути и да знаете првата ја палам коа ке даде Интер гол има цело место да се зачади
![]()
Нема да има потреба бидејки Баерн нема да даде гол ,во секој случај ке биде лудо на 22 мај со димните само нека тепа ИнтерИли пак ке ја запалиме ако даде Баерн гол, да неможат да го видат голот![]()