Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ке го вратат Деко назад, на првата граница каде шо тестираат стока за шап и лигавка ке има позитивен резултат ...

Во тој случај нема враќање назад, карантин. Тоа за Син.
За Деко, незнам :pos:

Едит: Ејјј иам идеја, ќе му го дадеме на Тони да го прошверца преку косовска граница. :pos: :pos:

Аман бе, што го мразите Дек0? Дек0 изгледа ти љубоморат за келнерките :tv:

Мурињо нека ја донесе тројната круна во Милано оваа сезона па после кај сака нека оди. Ме нервира само тоа што шпекулациите се појавуваат во момент кога се бориме за важни титули и сите само го отекуваат со прашања за Мурињо. Неможе човек на раат да се спрема за натпреварите. Гарант утре на насловна на некој весник ќе има за тоа дека Мурињо се договорил со Реал
у право си...Заврши ја работата и после секој си има право да си прави што сака. Глупи беа изјавите на Мурињо.Ама никад не бил тактичен во тоа што го збори на новинарите.
Во основа Мур сака да си оди поради:
-Се закара со сите во Италија од новинари од федерација
-Најверојатно ќе освои се што може да се освои и нема предизвик веќе
-Пари (Последна)

Момци што бидна за со Сиена, како што гледам нема многу заинтересирани:toe:, ако више е така да почнеме да кроиме планови за финале, зашто ене го каде е 22 брзо ке дојде. Иначе што е со Снајди се опорави од повредата не сум баш инфориран??? :toe:

Дечки сеа бев со другаров снајдер и купив 3 димни кој специјално ги земав за 22 мај кога ке биде големото финале,во кое се надевам дека сите ке се собереме заедно да ја прославиме победата на Интер( во која сум убеден)со голема пиротехника!!!Нека знаат сите дека во се сме најдобри ИНТЕРИСТИ МАКЕДОНИЈА!!ФОРЦА ИНТЕР!!

Иначе јас матурата вкафана јас правам баш точно внедела кога играме против сиена..ех таман како брз воз поминуваме во сиена со 2-3 гола веќе во првото полувреме и одам на матура позитивно расположен до максимум и се правам камен.......:baeh:

Дечки сеа бев со другаров снајдер и купив 3 димни кој специјално ги земав за 22 мај кога ке биде големото финале,во кое се надевам дека сите ке се собереме заедно да ја прославиме победата на Интер( во која сум убеден)со голема пиротехника!!!Нека знаат сите дека во се сме најдобри ИНТЕРИСТИ МАКЕДОНИЈА!!ФОРЦА ИНТЕР!!

Море , ке не затворат бе :))))

Море , ке не затворат бе :))))
Богами да знаеш дека може да не затворат :pos:,иначе сакав да земам плави димни(бојата на Интер) али немаше па земав зелени.Димните горат по 3-4 минтути и да знаете првата ја палам коа ке даде Интер гол има цело место да се зачади :vozbud:

Богами да знаеш дека може да не затворат :pos:,иначе сакав да земам плави димни(бојата на Интер) али немаше па земав зелени.Димните горат по 3-4 минтути и да знаете првата ја палам коа ке даде Интер гол има цело место да се зачади :vozbud:

Или пак ке ја запалиме ако даде Баерн гол, да неможат да го видат голот :pos:

Utre e eden od finalnite dva meca(posledno kolo vo calcio i finaleto na LS) ovaa sezona , se nadevam na slavje :vozbud:

Или пак ке ја запалиме ако даде Баерн гол, да неможат да го видат голот :pos:
Нема да има потреба бидејки Баерн нема да даде гол ,во секој случај ке биде лудо на 22 мај со димните само нека тепа Интер:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom