Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
а за што маици се работи, може некој да ми каже

Јас од стално се прашувам зошто не си почесто на темава а од кога те гледам на форум го имаш истиот аватар? :)

Ако замине Мурињо, Михајловиќ на клупата

По пишувањата на италијанските медиуми претседателот на Интер изјавил дека во случај Жозе Мурињо да се пресели во Мадрид на негово место доаѓа српскиот стратег Синиша Михајловиќ. Се споменуваат и имињата на Капело и Бенитез како можни алтернативи, но првиот е заузет со Мундијалот, а за шпанецот се проценува дека не е вистинско решение за Интер. Во игра беше и Лоран Блан но лошиот финиш на Бордо во францускиот шампионат го отфрли од игра и го остави Михајловиќ како најсериозен кандидат кој го познава тамошниот амбиент, опкружување, го знае системот на работа и ја има поддршката на навивачите.

Шо се нема да прочита чоек. :) Извор: www.edenxdva.com.mk

Oд најдобар светски тренер, ок, од еден од најдобрите, на Миха .... јеа, рајт.
Уште од насловот се гледа сериозноста на овој текст, на крај краева, Интер и официјално демантираа дека има некакви преговори со остали тренери пред 2 дена, на официјален сајт беше поставено соопштението, така да не гледам резон да се обрнува внимание да вакви приказни, поготово не сега, во период кога се бркаат двете преостанати титули.

Тоа им е превземена вест од светските медиуми, и јас прочитав на друга страна истото. Но газдата на Катанија се изнасмеал кога слушнал за тоа и кажал дека Михајлович нема да оди нигде...

Ај ако не да се собереме :)

--- надополнето ---

A исто така можеме и да се собереме и заедно да славиме :)
Некако слабо има заинтерсирани за со Сиена во недела да гледаме заедно,јас мислам дека уште од сеа е добро да почнеме да се договараме кај да го гледаме финалето на 22 мај бидејки брзо ке помине времето а стварно ке биде глупо да се договараме 5 до 12.Кажувајте убави места каде што може да собере повеќе луѓе бидејки сигурно ке бидеме над 50 души

^ Maдрид, Сантијаго Бернабе. :pos:

Ја пропуштам Сиена...
М....Малер.....

^ Maдрид, Сантијаго Бернабе. :pos:
Заборави да пишеш до Морати:pos:,интерсно е што реков дека ако не се собереме со Барса ке изгубиме бидејки коа се собираме секогаш Интер победува, па сеа мора да се собереме со Баерн ако сакаме Интер да тепа

Мурињо нека ја донесе тројната круна во Милано оваа сезона па после кај сака нека оди. Ме нервира само тоа што шпекулациите се појавуваат во момент кога се бориме за важни титули и сите само го отекуваат со прашања за Мурињо. Неможе човек на раат да се спрема за натпреварите. Гарант утре на насловна на некој весник ќе има за тоа дека Мурињо се договорил со Реал

Ќе донираме бе, ќе платиме ако треба :)

Син, еве и една песничка да си ја учиш по пат:

Буљаш.... -.-

Љубоморен сум ко малолетничка на големи цицки.... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom