Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо се измачил, незнае дека на еуроспорт 2 ќе ја има.Наш Хозе колку што разбрав италиајнски , отишол денес у Берлин да гледа Херта - Баерн , ќе ги студира специјалниот
nema satelitska izgleda...ili nema resiver Lol................Боби[Мкд];3542521 напиша:Шо се измачил, незнае дека на еуроспорт 2 ќе ја има.![]()
Боби[Мкд];3542521 напиша:Шо се измачил, незнае дека на еуроспорт 2 ќе ја има.![]()
Страшен, стварно страшен тренер, а уште пострашен губитник.
Страшен, стварно страшен тренер, а уште пострашен губитник.
Сетапот на екипата шампионскиот Челзи на Мурињо е 90% од Раниери, Рома страшно ја крена од есеноска.....и нигде, ништо нема освоено.![]()
На Раниери? Костурот на тимот се состави во времето на Мурињо, а истиот тој костур сеуште постои во Челзи. Чех (мислам дека дојде со Мурињо), Карваљо, Фереира, Есиен, Балак, Микел, Дрогба, Малуда... Истите овие сеуште се првиот тим на Челзи (со исклучок на Фереира).
Нема сомнеж дека е голем губитник. Секогаш бил на дофат на титула, но секогаш ги губел. Не знам како може да му реплицира на Мурињо, кога знае на што прво ќе се фати Португалецов.
Шампионите на Мурињо се Чех (пазарен февруари - Мурињо од мај е во Челзи); Галас (Раниери); Тери (форсиран од Раниери во прв тим); Макелеле (Раниери); Карваљо (Мурињо); Фереира (Мируњо); Робен (Раниери); Лампард (Раниери); Џо Кол (Раниери); Даф (Раниери) Гудјонсен (Раниери); Скот Паркер (Раниери); Дрогба (Мурињо); Тиаго (Мурињо); Бриџ (Раниери); Кудичини (Раниери). Не било 90%, ама....
Втора сезона е Есиен, то е точно, а фантастичните Микел, Балак, Дрогба и Малуда како регуларни првотимци и главни ѕвезди ја покажаа моќта на таков Челзи, со нив, против Интер сезонава.
На Раниери мора да му се признае дека е врвен тренер, стварно стручњак, ама дека е голем лузер, и то треба да му се „признае“.![]()
Toа што испаднаа од Интер, не значи дека Микел, Балак, Дрогба и Малуда не значат многу за Челзи. Да не беа они, тешко дека утре ќе чекавте само една победа за враќање на шампионската титула после 3 години (ако не грешам).
Но, дека Раниери е врвен тренер, не се согласувам, а дека е лузер, и тоа како се согласувам.![]()
Vo Italija neznam bas a narocito inter vrksa nemaat so fudbalot... Murinho treba za ragbi trener da stane a ne za fudbal...
ne deka na Kampot dojdovte da igrate i da nemase crven karton pak pickarski ke izigravte toa tie koga ne ve biva za fudball taka si igraat neznalicite... prifati go toa i polesno ke ti bide
Jas se pomiriv deka Inter e vo finale no nema da se soglasam deka igrate fudbal... toa ne veruvam deka ti ke mozes da go dokazes a nitu timot za koj navivas barem ne vo slednite 4-5 godini... smeshni ste mi koga zboruvate za nekakva si igra...
ps. ako ima tema za ragbi neka se premesti fan clubot inter tamu. Fala odnapred :smir: