Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Aко доаѓа Ранокија ондак незнам со кој памет мислиш дека и Бонучи би дошол со оглед на фактот дека Лусио и Самуел под дифолт се првотимци и наредна година. Доста е една замена за овие уз Кордоба, па и Матрикс.

Моментално Лусио и Самуел се број 1 дефанзивен тандем на планетава и си имаат доволно кредит собрано за наредна година ...

Ја повеќе би сакал Бонучи да го видам, или евентуално Мексес, Ранокија пола сезона пропушта поради повреда и ризик ми е тој трансфер, башка над 10м евра ке се фрлат за него.

Кастелаци е наш
Ранокија е наш
Бонучи е најверојатно наш (зависи)

Се бараат двајца мидфилдери ваљда -.- или еден али вреден =)
А Кастелаци на колку години потпиша договор и за колку пари:smir:

Се извинувам за офтопик, може некој да ми каже зашто нема топик за Светско првенство отворено сеуште?

А Керлон? ваљда и тој е сигурен за идната година:smir:

А Керлон? ваљда и тој е сигурен за идната година:smir:
Молам ? :)
Дечкото си има хронични проблеми со лигаментите, од него фудбалер не биднуе ...

Уште еден месец ќе се врати Кутињо:pipi:.Би требало да добива шанси од клупата оваа сезона што иде.......
Едит-ме претрка -.-

Керлон отиде во ајакс летото, се повреди во септември, ден денес е повреден.

На Кутињо мислев де:jaj:
Ја па Керлон:tv:

Што мислите за мидфилдер да го имаме за наредна сезона Јоветич од ВИОЛА?
Само мој предлог.
Ќе размислам.:smir:

Шала на страна,Јоветич е еден од најдобрите што играат у Сериа А и би бил одлично засилување.Ама ако дојде он,Пандев нема да игра :pos:

Спремајте вие список, ко ќе дојди време директ на Морати списокот и може некоја желба ќе ви исполне :tv:

Доаѓа сигурно Кутињо.
Мои желби се Варгас(Коларов) ни треба уште еден деструктор Маскерано ми е желба,Бонучи.
А најголема желба ми е Зарате човекот под раководство на Мурињо ќе прерасне во феномен има се експлозивнос,дриблинг,шут.

И Рекалкати бил апла "изненаден" синоќа од победата на Интер:

watch

OH NOOOOO!:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom