Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
шо му значи тоа “ох ноооооо“ :pos:

Малку сарказам од навивачите на Лацио. Демек не знаеле дека Интер ќе победи и по постигнатите голови го истакнаа банерот, као демек толку се изненадени:helou:

Прецедателот на Сиена вети 2 милиони евра премија за победа или нерешено против Интер.Инаку Сиена веќе испадна во Серија Б.
Овој само ги напали дрводелците фудбалери да ни повредат некој.

Ова може да продуцира контра ефект т.е. од преголема желба може да се изгубат на теренот играчите на Сиена...

а за повредите си во право... ништо чудно и тоа да се деси...

Не зезајте бе, премија од 2 милиони евра, тоа делат играчи што освојуваат ЛШ, а не играчи чиј тим веќе се пласирал во втората лига ...
Не ми штима муабетов, мада гарант е пласиран низ медиумиве али апла ретардиран ми е и нелогичен.

Или па мачкаат очи ко демек '' да дадат се од себе '' а овој у позадина им вика, дај изгубете кај к*р ке најдам 2м евра, ебаве неспособните клошари шо догуравте до Серија Б. :tv:

Можеби Росела ќе спонзорира? Не е нешто невидено досега

Ма ако сакаат 10 милиони нека им дадат, Интер ако игра сериозно т.е (добро) џабе им е све.

Еве излезе и на fcinternews "Due milioni di Euro in caso di vittoria sull'Inter!"
Парите можеби идат од трета страна.Овој од Сиена вели прецедателот обеќал премија од 2 милиони.

Инаку пишува дека прецедателот на Сиена е навивач на Рома и е син на бивш прецедател на Рома.Е сега можеби ви е појасно.

http://www.tz-online.de/sport/fc-ba...ag-reifen-inter-mailand-fc-bayern-745267.html

nissan_gtr_stolen_wheels_04.jpg

:pos2::pos2::pos2:

Колку сакаат нека и дадат на Сиена.Воопшто не се замарам со нивните премии.Ние да си одиграме како што знаеме па победата нема да ни избега,а со тоа и скудетото.Знам дека сега се второлигаши Сиена,но не ги потценувам,меѓутоа ние сме класа над нив.А за премијата која им е ветена,не се сомневам во тоа.Впрочем дресот на Сиена е сличен на оној од јувентус,пардон Ѓубрентус.
Се надевам само дека нема да се повтори онаа утакмица која заврши 2-2.

Ааа изгледа каснам со инфото.:pos2: Се извинувам.:back:

Може ли некој да ми каже нешто во врска со евентуалните трансфери на играчи од и во Интер за 2010-2011?

Кастелаци е наш
Ранокија е наш
Бонучи е најверојатно наш (зависи)

Се бараат двајца мидфилдери ваљда -.- или еден али вреден =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom