Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Не е лошо да причекаме додека завршет 38 коло.

И јас мислам да си почекаме уште две недели.Иако не гледам некоја пречка до крајот!!!!!Остануваат уште Киево дома(обезбеден опстанок) и Сиена(отпадната но делува како втор тим на слабата старица Ѓубраџиите-Ѓубрентус).

Денеска голема работа заврши БОЛОЊА...
Се си е поврзано, Болоња си изигра денеска за себе и за Лацио, па Лацио немаше потреба да се замара со нами.

На Интер кој зема пари зема кој не ваква шанса не верувам дека ке дочека во иднина:toe:,се знаеше дека Лацио нема да се замара и да игра за Рома.Сеа во среда идеме кон првиот пехар

Честито победа, успеав да го фатам поголемиот дел од натпреварот...
Апла попуштање.... али кој како си ја наредил.....

Епа ние не покажувавме палци надоле!Заслужена победа на ИНТЕР!!!!!!

Ако Мурињо посака да си замине од Интер ( а неверувам дека ке си оди ), за негов наследник го препорачувам СИНИША МИХАЈЛОВИЌ.

Ајде нека ни е на здравје Скудето! Иако апла очигледно беше дека е редена утакмицата, а и ептен смешно беше да се видат навивачите на Лацио да се радуваат на примен гол:poss:

Ето е прав трол. Баба ми е побрза од него. Нема никаква завршница, чека прво да застане некој пред него, па тогаш да шутне. А и овој Мунтари не знам зошто сеуште го пушта Мурињо. Изгледа не знае кој гол е наш, па цело време ја враќа назад топката - али ај време задржава:wink:

Штета што не го освоивме и Суперкупот со Лацио во Август, па да завршиме сезона со 4 титули, ама здравје - наредна година!

Едит: Што беше работа со банерот Oh NOOOOOOOOOOOOOO!!!??????!?!??

следно...
5.05.2010
среда во 20:45 на ОЛИМПИКО
ФИНАЛЕ: Coppa Italia
РОМА - ИНТЕР

Ако Мурињо посака да си замине од Интер ( а неверувам дека ке си оди ), за негов наследник го препорачувам СИНИША МИХАЈЛОВИЌ.

Мислам дека ако земе тројна круна ќе биде game over за него во Интер. Бар за таков човек го сметам. :)

Не гледам тим што ке сака да го победи Интер до крај, сериозно ... :toe:

Киево стандарт, си делкаат бодови и местат утакмици во ситуација кога имаат обезбедено опстанок, слични се и Сиена со тоа што во моментов се и испаднати.
Е сега сите се сеќаваме на оние 2-2 од пред неколку години али нека ви текне на последните 5-10 минути кога играчиве на Сиена се тргаа за да Интер дојдат до шанса за гол а и пенал направија али Интер ко Интер, мораа да искомплицираат.

Балотели пак се расплака. како оваа бандини е станат(не го гледам мама го гледа) кога и да погледнам у ТВ нонстоп плаче.
ебате мрсулкото, минатата недела ржеше ти се чини чак норис ќе го исшлапа ако му скрека, денеска прв мрсулко стана.

И јас мислам да си почекаме уште две недели.Иако не гледам некоја пречка до крајот!!!!!Остануваат уште Киево дома(обезбеден опстанок) и Сиена(отпадната но делува како втор тим на слабата старица Ѓубраџиите-Ѓубрентус).

Многу спомнуваш ѓубриња па да те прашам у комуналец да не работиш?познато ми делуваш и од сликата како да сум те видел по улица.

Голот на Самуел со Скрапини:

Голот на Мота:

И на двете клипчиња го има она OH NOOOO!:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom