Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
распоредот до крај имеаме до 22 Мај се на се 5 утакмици......

Sun, May 2 2010, 20:45
Serie A
Lazio v Inter

Wed, May 5 2010, 20:45
Coppa Italia
Inter v Roma

Sun, May 9 2010, 15:00
Serie A
Inter v Chievo

Sun, May 16 2010, 15:00
Serie A
Siena v Inter

Sat, May 22 2010, 20:45
Champions League
Bayern Munich v Inter

распоредот до крај имеаме до 22 Мај се на се 5 утакмици......

Sun, May 2 2010, 20:45
Serie A
Lazio v Inter

Wed, May 5 2010, 20:45
Coppa Italia
Inter v Roma

Sun, May 9 2010, 15:00
Serie A
Inter v Chievo

Sun, May 16 2010, 15:00
Serie A
Siena v Inter

Sat, May 22 2010, 20:45
Champions League
Bayern Munich v Inter

Победете на сите 5 и тројна круна :toe:

Победете на сите 5 и тројна круна :toe:

Па така и ќе биде, искрено да ти кажам :)...не се ич тешки натпреварите, добро може со Сиена ќе имаме потешкотии(:pos2:), ама другите ќе ги решиме у наша полза

Јас мислам дека рома ќе не победи во финалето на купот..:toe:..што знам онака како предвидување ми иди..ионака мур ќе ги уфрли марга и мунтари таму со балотели во напад..сета ѓупштана:pos2: а тие ќе бидат мотивирани бидејќи веќе ќе го изгубат скудетото:smir:

Јас мислам дека рома ќе не победи во финалето на купот..:toe:..што знам онака како предвидување ми иди..ионака мур ќе ги уфрли марга и мунтари таму со балотели во напад..сета ѓупштана:pos2: а тие ќе бидат мотивирани бидејќи веќе ќе го изгубат скудетото:smir:

Рома не си иде без 2-3 комада у Купот ...слушај ме шо ти зборам ....

Рома не си иде без 2-3 комада у Купот ...слушај ме шо ти зборам ....

Дај боже ама имам лошо пречуство за тој натпревар...некако многу мрзливо ќе го изиграме онака без да се истрошиме...читај ми го постов ќе увидиш за недела дена:toe:

Јас мислам дека рома ќе не победи во финалето на купот..:toe:..

Некако кога ќе се пласираш во финале на ЛШ... многу е тешко да се секираш за купот... не сум знаел до сега... :pos:

Некако кога ќе се пласираш во финале на ЛШ... многу е тешко да се секираш за купот... не сум знаел до сега... :pos:

Е сега кога веќе спомнуваме тројна круна мора донекаде да се секираме:pos2:

Абе шо ви е ...ненормални .... Рома ке го јаде немиен ...После таа џева шо ја кренаа Раниери,Тоти и компанија ...Само Серџо ако има фантастичен ден (а мора и он еднаш да падне у форма) ке ги спасат ...

Абе шо ви е ...ненормални .... Рома ке го јаде немиен ...После таа џева шо ја кренаа Раниери,Тоти и компанија ...Само Серџо ако има фантастичен ден (а мора и он еднаш да падне у форма) ке ги спасат ...
батали тие муабети дека ќе ги штедат... мурињо никој не штеди на сите фронта игра со најјак состав.. има да ги попарат Рома.. онака од кеиф..

Не викам ја дека нема да ги штавиме. Само го позајмив оној цитатот на Чендлер од Пријатели кога ужива во бањата: It's so hard to care when you are this relaxed... :pos:

Пиша некој дека Кастелаци ке биде втор голман наредна година ? Потпишал на 2 години ...

attachment.php

Enculada.png

enculada = ass fucked :tv:

josemourinho4anos.jpg

The Little One

Пиша некој дека Кастелаци ке биде втор голман наредна година ? Потпишал на 2 години ...

Лука Кастелаци од Самп? уффф тој е супер голман, жалосно е тој на клупа да седи. но нормално, не е подобар од Сезар...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom