Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ти предлагам да се присетиш пак на головите од Милано па ќе видиш за што зборам. И не Месси нас не ни е бек, тогаш топка загуби на средина од ваше поле и после следеше добар пас на Пандев за гол на Мајкон.
И со твојов коментар не знам кој е смешен... демек Барса играла добра фудбал и не смеело да ја исфрла топката така без везе... ало бре у гужва пред гол, на 25 метра од Валдес каков сака фудбал нека играат, таа топка се исфрла напред.
,толку да не се прифатело пораз само гомна да се јадело
.После ова ја замразив Барса највеќе заради Бускетс,Валдез и што се правеа богови дека се најаки а сеа заради навивачите.Дај нека не досаѓаат веќе нека играат сони може ке стигнат до финале
A да, и Чави удира потврда зашто дечкиве изгледаат тажно и бедно по форуми :
“It is very sad for a Blaugrana faithful like me to go out, as playing the Final at the Bernabeu would’ve been the best.
Е боли, јебига. :wink:

http://utrinski.com.mk/?ItemID=D0F4AFEA9B256B4E8D22A8C7DDC3F616
Конечно за крај, иако можеше слободно да биде и почеток - дури 52 прскалки неколку минути по завршување на натпреварот се „запалија“ на тревата на „Ноу камп“, поплавувајќи го славењето на Интер. Мизерен потег на Барселона, со кој се поплави и нејзиниот трпеливо граден имиџ на фудбалски џентлмен. Каталонците, кои можеа да пратат и полицајци со водени топови, или пожарникари со шмркови, очигледно не можеа да се помират со победничкиот круг на Интер, па, како што напишаа некои медиуми, кога не можеа на терен решија да бидат победници во „отворање на браните“.
Јасно е дека „уницеф момчињата“ можеа да почекаат со наводнувањето, но сакаа да го намалат интензитетот на славењето на Интер среде Барселона. Тоа не им успеа. И тие тоа го знаат. Но, што да правиш фрустрацијата е сурова работа - од секого може да направи будала.

следната среда играме финале копа италија?
барем малку одмор да ни се дадеше![]()

доста дремете во наш фан клуб бе кој ви е проблемот што кур ако не сум го разбрал насловот ај оладете малце не се замрајте со мене преку кур више стајте ме сите у потписи ајде слободно.Ако толку ви сметам банирајте ме од форумов за 100 години и назад да бидете сите интераши среќни
доста дремете во наш фан клуб бе кој ви е проблемот што кур ако не сум го разбрал насловот ај оладете малце не се замрајте со мене преку кур више стајте ме сите у потписи ајде слободно