Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Мислам дека никој до сеа во една сезона нема отворено 2 пати,ние ке бидеме први
Ова е дефинитивно година на ИНТЕР!!!!!!!!
- 5 (со букви ПЕТ), од кои 3 (со букви ТРИ) влегоа во голот.
- Во вториот натпревар немавме потреба да напаѓаме нити да шутираме.
- За јателе и тителе на туѓ фан клуб, се иде на бантеле.
1. А ти ме читаш мене или го читаш она што ти одговара?
СО 4 УДАРИ ВО ГОЛ И ИГРАЧ ПОВЕЌЕ 60 МИНУТИ НЕ СЕ ИДЕ ВО ФИНАЛЕ.... да го преформулирам и поедноставам.... имавте играч повеќе 60 минути и успеавте да шутнете 4 пати... еее тоа сакав да го кажам....
А втората утакмица веќе беше објаснета убаво од Иосоно мислам, ме мрзи да се повторувам....
2. За грешките на Барса, ако според тебе биле грешки, тогаш ајде и според мене нека бидат, ме убеди... али знаеш што заклучив? ДЕКА БАРСА НЕМААТ ПОИМ ОД ФУДБАЛ И ГРЕШАТ 3 ПАТИ НА ЕДНА УТАКМИЦА, ШТО НИ НА ТЕНЕРИФЕ НЕ ИМ УСПЕАЛО....
али не е такаа...
п.с. на асистенцијата на Милито при голот на Снајдер, и Пандев влезе во шеснаесетник и он имаше улога во привлекувањето на играчите, али тоа неможе да се каже како грешка...
Не би рекол дека нападот е најдобра одбрана... имате добар тим, што ви дозволува да играте напаѓачки...
Добро бе, ама сериозно, преку долниов од тие броеви на шанси, додавања, удари кон голот.
![]()
На крајот на краиштата, ова погоре е најважно, а не тоа што го мрчите вие. После 5-6 години мислиш некој ќе памти дека Барселона имала над 550 додавања, додека Интер мизерни 67? Не, ќе памтат дека Барселона отпаднала од ЛШ од тој мизерен Интер.
И освен ако не планирате нешто конструктивно да кажете, ќе ве замолам да се држите далеку од темава.
Заборавив уште нешто бее... за головите...
1.Меси изгубил топка и чекал фаул??? А Меси ви е и напаѓач, и среден играч, и дефанзивен среден играч, и голман??? Не биди смешееееен......
2.Чави да ја исфрли топката?... Нели бе Барса играат убав фудбал, не исфрлуваат топка како незналици, играат со топка во нога... како тогаш го кажуваш како грешка???