Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
ова е наслов на весник од Англија
Special One proves that Premier League managers have much to learn

Jose Mourinho's achievement in taking Inter Milan to the Champions League final proves he is a tactical genius

That’s why José Mourinho is more valuable than any star player. That’s why he will be the hottest signing in world football this summer if he leaves Inter Milan. This was a display of tactical genius that should be a lesson to every team in Europe, especially those in England.

Бранко Илиевски на facebook:

UEFA STOTUKU JAVI DEKA VO FINALETO INTER MORA DA POCNE SO 10 IGRACI A SUDIJATA ZADOLZITELNO VO 28 MINUTA DA DADE CRVEN KARTON NA IGRAC NA INTER PO MOZNOST NA GOLMANOT !!!!

:tv:

Единствено нешто што ме плаши е заминување на Мурињо при евентуално освојување на тројна круна. Ќе рече немавте 45 години титула во ЛШ, ви ја донесов, направив историја пријатно одам на друг предизвик... Не можам да го замислам Интер без мотиваторот Мурињо.
Затоа Бојан, фино лепо тука улога ке игра факторот Морати, а и воошто, цела управа на Интер плус фановите.

Така лесно Морати да се откаже од човек кој по 45 години ги однесе во финале маломорген, во случај да го освои Скудетото сезонава, треба да се седне на маса за нов договор со тргање на онаа клаузула за заминување и да почне да се размислува долгорочно уз поставена основа во тим со играчи, плус тренер.

Среќен сум што не ја гледам утакмицата на Канал 5. Ќе тагував до сега дека Занети нема да игра во финале...

Јас не сум го заборавил успехот на Панчев и никогаш нема. Да, бев мал 10 години имав, ама се сеќавам како вчера да беше и можам да ја раскажам во секој момент, секоја акција од тој меч.

Инаку, Интераши, честитки за финалето и со среќа во него:smir:
јас многу не го преферирам затоа шо беше играч на жлезда... пошо сите тие нивни фанови се заспани на тој момент од бари 91' се шо знаат само тоа е... пошо не можат со друго де :smir:
али друг е филингот со Гочката, до пред 4 месеци му беше забрането да игра фудбал, тоа е она што ме радува повеќе од речиси бездна до финале ЛШ:smir:

Честито нека ви е пласманот во финалето и се најдобро.Само мора да признаете дека Мурињо беше надигран оваа утакмица, Барса ве надигра во секој поглед, Барса ви покажа што е модерен фудбал, Барса ви покажа како се игра напаѓачки, Барса ви покажа што е да се биде ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ.Не ми е јасно како можете да зборите Мурињо ја надиграл Барса...Проверете ја статистиката од натпреварот и се ќе ви е јасно.Спорстки поздрав:smir:

Мене лично и да освоиме тројна круна не ми се верува Мурињо тукутака да не напушти..тоа се гледа и по изјавите кои ги дава во последно дека се гледа во овој тим дека го сака клубот,бакнувањето на аблемот итн.....и плус за да замини сигурно Реал М или кој и да е треба да плати клауза од не знам колку милиони што не ми се верува да направат такво нешто..а Мур одамна изјави дека има долгорочен план со Интер и нема намера во блиска иднина да го напушти клубов..иако Италија баш и не му прилега..туку што дискутираме кога од другата година сме во сериа Б,според фановите на Јувентус кој се најирелевантен извор за информации кога е во прашање италјанскиот фудбал...:toe:

Честито нека ви е пласманот во финалето и се најдобро.Само мора да признаете дека Мурињо беше надигран оваа утакмица, Барса ве надигра во секој поглед, Барса ви покажа што е модерен фудбал, Барса ви покажа како се игра напаѓачки, Барса ви покажа што е да се биде ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ.Не ми е јасно како можете да зборите Мурињо ја надиграл Барса...Проверете ја статистиката од натпреварот и се ќе ви е јасно.Спорстки поздрав:smir:

Да, Барса не „надигра“, ни покажа што е „модерен фудбал“, како се игра „напаѓачки“ и покажа што е да се биде „ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ“, но на големо чудо, не отиде во финале.

Ај објасни ми го феноменов погоре!?

Нема ни теоретски шанси мурињо сега да си бега од интер :smir:
во случај да испаденше од барса тогаш 100% одеше во реал да му се одмазди вака како што стојат работите барем уште една година е сигурен во интер се разбира во случај да освои лига на шампиони за да ужива во славата тој таков тип на човек е за да му се сити на сите демек од италански тим не можело да се успеј со лигата на шампионите па уште ако го земи и домашното првенство 100% не бега за да ги дупи сите во италија цела една година и потоа се знај дека ќе бега зошто е таков тој егоцнтрик и не може да стои на едно место мора да има некој посебен предизвик за него ама важно е звер и интер по долги години го донесе до финалето :smir:

Da de i jas se slozjuvam so tebe Barsa ne nadigra na sekoj plan. Podobri Akteri t.e glumci de , za niv navivaa i sudiite ne im bea dovolni 100000 gledaci na Tribinite, Barsa dadoa Gol od Opsajd na Inter im sudat opsaj i koga nema Snajder da te podsetam i na Kraj INTER ide vo Madrid A Barsa go vadi trevnjakot go sprema za do Godina ne nadigraa stvarno svaka im cast, plus pogolemi plackovici od niv ne sum videl mozda i zatoa gi pustija prskalkite da ne im se gledaat solzite, Valdes go izguska Murinjo prv da ne saka da igra vo Inter do godina pa mu se umilkuva

Against Modern Football !!!

Другар Интер дојде да ја зачува предноста поради тоа барселона имаше повеќе посед..Интер цели 60 минути играше со играч помалце..судијата ви беше наклонет за некој процент со прекршоците на средина..вие ништо не ни покажавте освен вртење и кружење на теренот..а тоа дека сте повеќе од клуб можеби и сте ама немате повеќе срце од нас и тоа е ФАКТ..Мурињо го надигра и тоа како гвардиола кој немаше никакви решенија на мечот па почна да ги става хефрен и бојан во очај и чекаше индивидуален потег од месси..со 10 играчи 2 шанси направивте цел натрпевар...размисли малце Барселона вечерва падна на колена а очигледно твојата омраза врз Интер или со тоа што неможеш да се помириш дека барса е исфрлена и тоа ти дава да размислуваш вака..јас не знам што очекувавте дека интер ќе се отвори со 10 играчи????????????биди конструктивен малце а не да тресиш зелени..

:pos2: Very good one

Од што беше надигран Мурињо, од што Барса покажала како се игра напаѓачки, они имаа се на се 2 шанси за гол и 1 гол од офсајд. :tv:
Да биде моментов погоре уште потрагичен, тоа успеаа да го создадат откако добија плус играч на терен, до 30та минута кога беше исклучен Мота, бројот на шанси за барса беше голема нула.

А да те потсетам иначе, Интер пристигна овде со предност од 2 гола, Барса мораа да дадат 2 гола минимум, плус да не примат гол, за да одат даље, па сеа види ти како изиграла Барса денес. :helou:
Ја би рекол очајно лошо, мизерно, со оглед на фактот дека мораа да тераат преофанзивно и да даваат голови, нели, тоа го најавуваа во онаа ретартада. :wink:
Се што Барса денес ни покажа е дека немаат план Б, дека овој нивни фудбал им е прочитан од страна на Мурињо, и дека со истиот едноставно не знаат како да ги победат Интер, за жал имаа играч повеќе иначе убеден сум дека до крај Интер немаше шанса да прими гол, не покрај ваква очајна Барса у нападот.

Да, Барса не „надигра“, ни покажа што е „модерен фудбал“, како се игра „напаѓачки“ и покажа што е да се биде „ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ“, но на големо чудо, не отиде во финале.

Ај објасни ми го феноменов погоре!?

Види брат...Јас не сум воопшто револтиран од тоа дали Барса отиде во финале...Барса лани освои се што можеше да се освои и на мене ми беше јасно дека многу тешка работа да го постигнеме тоа повторно.Ама стилот на игра на Барса, сваќањето кое го има за фудбалот, никој друг тим не може со Барса во тој поглед.Се гордеам што сум фан на Барса, во овие години, се гордеам што го гледам најубавиот фудбал.

јас многу не го преферирам затоа шо беше играч на жлезда... пошо сите тие нивни фанови се заспани на тој момент од бари 91' се шо знаат само тоа е... пошо не можат со друго де :smir:
али друг е филингот со Гочката, до пред 4 месеци му беше забрането да игра фудбал, тоа е она што ме радува повеќе од речиси бездна до финале ЛШ:smir:

Друг е зошто не го памтиш првиот, или си бил премногу мал. Општа еуфорија беше. Јас за жал имам можност да го памтам добро и тоа време (не ќе беше лошо да ми го раскажуваа :) ) и тогаш сите беа во еуфорија, а сега освен кај фановите на Интер, ретки исклучоци и постарата неутрална публика.... не гледам некоја еуфорија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom