Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Само Мота, но Мота изјави дека со помош на видео материјал, се надева дека УЕФА ќе му ја тргне казната.

Но, мислам дека ова нема да пројде...

Сигурен ли си за ова ме умара еден другар дај некој линк жити све запнал дека и Лусио и Цезар се суспеднирани да го разубедам .

mouypep.gif

FINALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Aehahahahahahaha

lol2vq.jpg

lol3r.jpg

Сигурен ли си за ова ме умара еден другар дај некој линк жити све запнал дека и Лусио и Цезар се суспеднирани да го разубедам .

Хах, од кај да ти најдам линк? :)

Сигурен сум, конечен одговор ми е ова. :)

Честитки дечки, Мурињо е поголем тактичар од кој било друг. Успеа да ја запри оваа Барселона со 10 играчи цели 60 ако не и повеќе минути. :bravo: Честито финале.

ЧЕСТИТО ЗА ПЛАСМАНОТ ВО ФИНАЛЕТО. Тактика 9-0-0 го оправда своето, ама не го кривам Мурињо, туку појќе судијата за таквата тактика, зарди црвениот картон. Да не го дадеше можда ќе се отворевте и ќе имавме повеќе шанси. Во секој случај ви посакувам среќа во финалето.
Се надевам и ќе го освојте барем Пандев наше дете да го кренит пехарот, заради ништо друго, а и да речиме ете испаднавме од тие што го освоија :)

Спортски поздрав

Де бе, пак ли ви е судијата крив?

Не знам дали приметивте, ама 2 пати судијата им попречи при додавање! Гледате, пак судијата е крив!

Де бе, пак ли ви е судијата крив?

Крив е, не знае асистенција да направи а два пати сам имаше топка :pos:

P.S.
Благодарност до сите кои честитаа, многу се пишуваат постови не може да се следи...

ЧЕСТИТО ЗА ПЛАСМАНОТ ВО ФИНАЛЕТО. Тактика 9-0-0 го оправда своето, ама не го кривам Мурињо, туку појќе судијата за таквата тактика, зарди црвениот картон. Да не го дадеше можда ќе се отворевте и ќе имавме повеќе шанси. Во секој случај ви посакувам среќа во финалето.
Се надевам и ќе го освојте барем Пандев наше дете да го кренит пехарот, заради ништо друго, а и да речиме ете испаднавме од тие што го освоија :)
Може ке имаа шанса за гол уз контра, тоа сигурно, али во одбрана исто ке се играше, ко до 30та минута, кога Барса не создадоа ниту една добра прилика за гол.

Мур идеше на резултат, ја прочита играта на Барса, па дури и со играч помалце пак успешно се спротистави против нивниот систем.

Ваљда виде сега светов зашто удира на еготрип дека е Специјален. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom