Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Фарса ќе оделе на ролерки до мадрид хахахахахха , ќе им платиме автобус и место во ложата и гратис маици на Милито и Занети да навиваат!!!:pos2:
FOOORZA INTER!

Заеби тоа види го ова околу 1.45...

interbestf.jpg

Priceless!!! :smir:
Оваа на Ето да не му е ќерка?

Цело време викаше: папа, папа

pep-guardiola-zlatan-ibrahimovic-jose-mourinho-2010-4-28-17-40-12.jpg

Мурињо: Уживај, не може ни господ да ти помогне :)

Мораше со селска музика? Барем некоја од покултурниве!

Абе заеби ти дали е селска поентата е во тоа шо го вика рефренот немој со банални забелешки. Да си знаат за друг пат пред да јадат бубрези на форумов.

И официјално мислам да прогласиме ноќ на жалост во фан клуб Јубентус. :)

И официјално мислам да прогласиме ноќ на жалост во фан клуб Јубентус. :)

за нив најповеќе ми е ќеф..ионака само јадат против Интер и дај боже да освоиме еден трофеј од ЛШ или скудето тие ќе бидат најповеќе на ремет и како шлаг ќе му поставам слика на нивниот фан клуб каде Занети го крева трофејот..Без разлика кој трофеј е:smir:

Аууууу момциииииииииии .............вака се неам радувано на 3ката математика у средно на времето .......

Животниот сон ми се оствари ...Интер да игра во Финале на ЛШ ....изгубиле/победиле ....момциве се шампиони ....

за нив најповеќе ми е ќеф..ионака само јадат против Интер и дај боже да освоиме еден трофеј од ЛШ или скудето тие ќе бидат најповеќе на ремет и како шлаг ќе му поставам слика на нивниот фан клуб каде Занети го крева трофејот..Без разлика кој трофеј е:smir:

За што му дала природата 2 раце, има место и за 2та, а и третиот од купот ќе го смести некако :)

Абе зборете дали има некој суспендиран за финале???? И на крај коа ги пуштија прскалките си покажаа колку се само бедни во пораз.

Абе зборете дали има некој суспендиран за финале???? И на крај коа ги пуштија прскалките си покажаа колку се само бедни во пораз.

Само Мота, но Мота изјави дека со помош на видео материјал, се надева дека УЕФА ќе му ја тргне казната.

Но, мислам дека ова нема да пројде...

ИНТЕРИСТИ....Честитки!!!Одбројувањето до 22 Мај може да започне!

Знам дека ќе биде епски натпревар,кој во себе содржи многу симболика,и разни пропратни елементи кои го прават уште поспектакуларен!!

Очекувам интересна дебата,мислам дека горе доле имате објективни фанови,и нормално нека има и по некоја провокација,онака да разбиеме монотонија од време на време.

:helou:

Да се надеваме на Победа во Финалето!
А за сите фанови на барса 1 минута МОЛК!:pos2::pos2:
Уште утакмицата не почнала тие се сметат како да се во ФИНАЛЕ:toe::vozbud:

ја уште пред пола година ви зборев дека е резил да не се помине 1/8 али ова е претеризам :tv:
е ова е веќе Интер, многу поразличен Интер од оној пред 2-3-4 год.
ги плеснаа најголемите во Англо-Шпањолска, Челзи и Барса, останува бозата на крај, Мјуних :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom