Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе пер , каков Алтан ...не сум бил 200 год. Тоа Зочо будалата е на смени таму =) ме забораи чоеков од алтан па алтан =)

Него , ке глеаш негде утре ?

Па јас мислев дека ке се збереме сите!Ама гледам никој не доаѓа така да ке останам дома со другирите кој бај д веј сите се ептен интер-хејтерско расположени ! :)

Па јас мислев дека ке се збереме сите!Ама гледам никој не доаѓа така да ке останам дома со другирите кој бај д веј сите се ептен интер-хејтерско расположени ! :)

Битно да тепаме ....

ako ne se lazam kaza deka bese za barsa:toe:

simpatizer ?

Не ѕнам шо ти е целта али ај =)

Ете прашај си ги Bobi ,Katalonec и остали дали не сум симпатизер на Барса =) Тоа шо поише го сакам Интер не ме прави провокатор така ?

+реков дека е ЈАКА организација у стилу :drk:(дркам на неа) мада изглеа другчие ја свативте м ? Глеам постот ми е пријавен и ко провокација ? :tv::tv:

Ај нека ми го најде некој клипот со Мурињо кога му кажува на Деки пред да влезе да ги чува Чави и Бускетс!:smir:
барај наназад јас го постирав и линк од јутуб и во .animgif верзија

Она што ме радува е што НАЈДОБРИОТ ТИМ ВО ИСТОРИЈАТА НА БАРСА се плаши од Интер кој до пред шест месеци беше тим за потсме во Лигата на Шампионите. Уште повеќе ме радува тоа што фановите на Јувентус, Милан и уште многу други клубови се за Барса. Они не можат да ни се спротивстават па бараат помош од другите.
Oва е моментот Бојане, прогресот кој Интер го направи со Мурињо за само 2 години, и тоа претходново лето мораа да се ослободат од својот најдобар играч ...

Јас уште пред сезона пишав, ме мрзи да го наоѓам постот бидејќи е на старите теми, прва цел, Скудето, втора, давање максимум од мене прогрес до 4 најдобри во Европа, Купот не го ни рачунав.

На правата цел се во пол позиција на 3 кола до крајот, втората, делумно во пол позиција но убер претешко за прогрес до Финале, третата се со 50-50 шанси.

Не дека ширам песимизам, ама сериозно, мал дел од вас се очигледно свесни што претставува Барса во моментов.
1. Имаат огромен терен на кој ниедна екипа не е навикната да игра, не за џабе покажуваат огромна моќ на свој терен. Пеп на сите тренинг терени што ги имаат ван стадионот ги има поставени истите димензии и тимот едноставно знае, ко ниедна друга екипа на планетава, да тера свој стил на игра на толкав терен. Тука е и најголемата предност која ја имаат они во однос на било кој тим што гостува на Кампот. Не за џабе само една екипа у последниве 2 години им се спротистави здраво тука, а тоа е Реал сезонава, но и они загубија со 1 - 0.
И на целиов овој муабет, да се додаде и фактот дека се екипа нумеро уно на планетава, со предобри индивидуалци и со супер мотиватор на клупата.

2. Предноста т.е. шансата на Интер ја гледам во Мурињо, човек кој беше дел од создавањето на она што Барса е денес, и Ето, кој одлично го познава начинот на игра на овој тим, плус делумно и Мота, кој е производ на нивната школа.
Првиот меч удри потврда на ова што го зборам, зашто ко ретко кога у овие 2 години Барса беше надиграна а причината број 1 за ова беше господин господин М, да да, оној кој некои од тука го нарекуваа клошар и човек кој важел само за одличен психолог, а ко тренер бил нула. :tv:

3. Што и да се деси утре, презадоволен сум од Интер оваа сезона, бар до сега, кога ке видиш, Се што барав од тимов пред летото до сега е реализирано, све остало е само шлаг на торта ( нормално, скудетото МОРА да биде освоено ).
Психолошката бариера во ЛШ е скршена, основата на тимот е поставена ( нема играчи што мрчат од истата за да си идат, ко Ибра ) па од наредна година уште посилен Интер ке гледаме, а и во годините што следат.

Тоа е тоа, ко и пред првиот меч, така и сега, ни на крај памет не ми е да прогнозирам резултат и патник за финале, иако, навивачки нормално, се надевам на обезбедувањето тикет до Мадрид. :wink:

кога сме веќе тука, НЕМОЈ НЕКОЈ КАЈ ФИЛЕ У ЕМИСИЈА!!!!!!
кај сакате собирајте се, и на водно на крстот ако треба, кај филе у емисија НЕ!
по малер место немало и ќе нема, кој отиде таму со пораз се врати(фановите на манчестер, на реал, ние кога бевме) такво малер место избегнувајте! :smir:
да се повторам со време, додека не влегол кај некој кај оној бајатион.
минатиот пат само еден интераш ни кидна се пикнал во студио, овој пат никој да нема!

да се повторам со време, додека не влегол кај некој кај оној бајатион.
минатиот пат само еден интераш ни кидна се пикнал во студио, овој пат никој да нема!

За тоа Интер прими гол, сеа ако нема ни еден може уште подобро ќе помине на гостувањето во Барса :pos2:

MUR-DEKI.gif

Реја е суспендиран од мечот Лацио - Интер, ке бидат без тренер на клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom