- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Пукни ја 2ка со азиски хендикеп :tv::tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не го лажи беПукни ја 2ка со азиски хендикеп :tv::tv:
Со авион мислам пројдоа тие фрките со Облаците.не го лажи беабе со автобус ќе патувате или како ?пс до утре аватаров така?
со авион. Тргаат во 15.00 и станкович оди со екипата(иако е суспендиран) и Балотели оди со екипата(најверојатно и Арнаутович).
Прес конференцијата на Барса е во 17.00
Прес конференцијата на Интер е во 18.00
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Се живо и диво се наоѓа во составов :tv:
со авион. Тргаат во 15.00 и станкович оди со екипата(иако е суспендиран) и Балотели оди со екипата(најверојатно и Арнаутович).
Прес конференцијата на Барса е во 17.00
Прес конференцијата на Интер е во 18.00
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Се живо и диво се наоѓа во составов :tv:
тоа го одлучува мурињо 1 саат пред утакмицата.Ова кој се качил на аеропланот......а кој ке бидат пријавени за натпреварот......?
Ај нека ми го најде некој клипот со Мурињо кога му кажува на Деки пред да влезе да ги чува Чави и Бускетс!:smir: