Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Бурдисо да ги мења Самуел или Лусио ахаха не ни помислувај на такво нешто ...
Повеќе му лежи да игра десен бек отколку централен дефанзивец ,не е лош играч но сепак не му е потребен на Интер

Бурдисо според игрите и годините е многу подобра опција од Матераци и Кордоба.
За наредната сезона подобро е Бурдисо да си останет во Рома, отколку да ја греет клупата на Интер.
Бурдисо е играч како створен за Рома.

И молба до Syn, Димитар, G@rfield и Fanton, да прогласат 3 дена ден на жалост во фан клуб: Губентус, Рома и ББилан.

Благодарам однапред.

moratti-e-rosella-sensi.jpg

mupaz.jpg

браво:pos2:, добра фора, не е моја ја најдов по нет... два кога ти викам!!! :pos:

И најдобриот кадар од плачково:

15wz491.jpg

уффффффффффффф досега бев на свадба идам и гледам рома изгубила АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА..први сме повторно...СИТЕ ЌЕ ГИ ЕБИИИИИИИИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..ТРОЈНА КРУЈНА БАТО..СЕГА ВСРЕДА ПРВИН ЈА ЗАВРШУВАМЕ РАБОТАТА А СО ЛАЦИО ЛЕСНО ЌЕ БИДИ....ЈУВЕНТАШИТЕ СЕГА НЕКА ГО:pusk:

Што се фаќате за Јувентус бе одма не ми е јасно како да немате попаметна работа ... :tapp: . Чуек ќе дојде да прочита нешто на фан клубов и што да види од вас , со искључок на одредени личности се разбира ... До негде ве разбирам ама барем за истата работа нека не ве читаа по другите фан клубови кој се будните аман ...

Што се фаќате за Јувентус бе одма не ми е јасно како да немате попаметна работа ... :tapp: . Чуек ќе дојде да прочита нешто на фан клубов и што да види од вас , со искључок на одредени личности се разбира ... До негде ве разбирам ама барем за истата работа нека не ве читаа по другите фан клубови кој се будните аман ...
Се фаќаат зашто фанови на Јуве се ситеа на пораз на Интер од Рома, е толку некои ниско паднаа па уживаа што Рома е Се поблиску и поблиску до Скудетото, да не зборам шо се дешаваше кога Интер го загуби првото место во првенството. :toe:
Дел од нив станаа и најголеми фанови на Барселона. :tv:

afa2b7e9b4cc048927ccc3167e846f37pazzini_sampdoria_atalanta.jpg

I don't really get his celebration... He likes to eat a lot of pussy? haha Grande Pazzini...

несаламниве имаат тема - I want to bang Rossela Sensi :)

Од форцаинтер форумот.

Клајте слика од судијата не од Пацини. Се виде кој го доби натпреварот, да не се прајме наивни. Два чисти пенали на 1-1 не свирна.

Мали се шансите Снајдер да игра во среда.ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕ до кога ќе не тера некој малер!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кој малери бе цела сезона само мота ви се имаше повредувано... само да се гличело за нешто :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom