Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Syn, барајте слики, незнам на Телма до кога даваа, јас го гледав на друга ТВ прославувањето, Касано се слече по гаќи, Росела додека прославуваа не можеше да стане од столче, стадионот се испразни таа беше тука, Тоти имаше фаца: ми умре прв братучед... супер фотки ќе има :)

:vozbud::vozbud::vozbud:
:pos::pos::pos:

Ovie sliki mora Syn da gi obezbedi :pos:

загревање за титулата ќе бидат...
ама само да прашам во случај на исти број бодови, мајсторка ќе се игра или ?:toe:

Нема да има мајсторка, шампион ќе биде тој што има подобар меѓусебен скор, во случајов Рома :)

загревање за титулата ќе бидат...
ама само да прашам во случај на исти број бодови, мајсторка ќе се игра или ?:toe:
Рома е шампион у таа ситуација.

Ја искрено се надевам на кикс на Рома со Парма, нашите тука треба да решат ( Креспо, оној Бианиблалбаби, Хименез ) плус Божинов кој голот со Милан го посвети на Мурињо. Тоа е најдоброто сценарио за неинфарктна завршница, Рома нерешено или пораз, Интер да победи во Рим со Лацио и готово, титулата да се слави против Киево дома.

значи мора да се игра со со сите сили до крај,особено против лацио и киево очекувам поголем отпор,со сиена не верувам дека два пати ќе им се посреќи:smir:

24566_1435810221877_1431601261_31180674_1529052_n.jpg
24566_1435810261878_1431601261_31180675_7029613_n.jpg

иако има уште 3 кола до крај честито титулата не дека не беше заслужено но сепак ни беше на дофат. а за сликата погоре нема да коментирам бидејки таа се кажува како е да изгубиш титула во последните кола. поздрав и продолжуваме со финалето во купот а потоа и новата сезона:helou:

Сликата не покажува што значи да се изгуби до 3 кола до крај, сликата го покажува пичкарскиот менталитет на овој играч, во спортот плачат само оние кои веќе немаат никаква шанса за прогрес, што значи овој клошаров уште од сега се откажал.

Глупак, мада, да се паметни Интер, еве ви го Бурдисо, дајте го Мексес, сериозен сум за ова, пресериозен, ке биде тоа една од попаметните зделки на Интер.

Дајте го Касано у гаќи и фацата на Росела/Мехес споени бе хаххаха

Читајте ми го потписот,ова е коа Рома дојде на прво место:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom