Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Самдорија брка 4 место,нив ги заболе за Интер дали се прво:wink:,али важно ни направија услуга

Еее шо е бе ...делуеш напнато нешо ?

Да не ти се удри малце првото место од глава ?

Дочека 2кола први да сте ...ги отече ко цитрони у сите можни теми , сеа нејкеш ремет да ти маваат ?

Шо те'бам :tv:

Еее шо е бе ...делуеш напнато нешо ?

Да не ти се удри малце првото место од глава ?

Дочека 2кола први да сте ...ги отече ко цитрони у сите можни теми , сеа нејкеш ремет да ти маваат ?

Шо те'бам :tv:

брат ти како што беше тие две недели напнат, јас толку во животот нема да бидам:smir:

Ја бев напнат од тебе и твоето курчење , не од тоа шо Рома беше прва пошо знам каков лузерски тренер имате ....

Али тоа ви е ....Глеј ако не земете годинава , после пак да ве нема 10год.

Еве ја посредена, ко за аватарче :helou:

interkitmancini1copy.png

25.04.2010 18:23:31 ^_^ јаσѕσηєја вечер рома губи
25.04.2010 18:23:33 ^_^ јаσѕσηєја од самдорија
25.04.2010 18:23:34 ^_^ јаσѕσηєја 100’
25.04.2010 18:23:51 јаσѕσηєја ^_^ staj 1.000
25.04.2010 18:23:56 ^_^ јаσѕσηєја неам
25.04.2010 18:23:56 ^_^ јаσѕσηєја хаха
25.04.2010 18:23:57 јаσѕσηєја ^_^ ako si siguren
25.04.2010 18:24:02 јаσѕσηєја ^_^ pobaraj od tatko ti
25.04.2010 18:24:10 јаσѕσηєја ^_^ sitni tocakot,kukata,kolata
25.04.2010 18:24:17 ^_^ јаσѕσηєја хахахахахахахаха

^-^ јас
rosoner- никола волково

Џоа Нострадамус у Баба Ванѓа сум:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мексес и Касети требаше да почекаат за солзите, кој сеир им се спрема сега од форумиве за Интер тоа не е нормално, а и за жал на фановите на Рома уште толку ке им се удри на ремет со сликици од насолзениве, лани беше Росаела актуелна со оние прајслес фаци на 0-4 во Рим, сега овие ... А и чудно, јес да изгубија али има 3 кола до крај, а со тоа плачење си го покажаа нивниот '' борбен '' дух, со солзите ко да се откажале ебате. :tapp:

Syn, барајте слики, незнам на Телма до кога даваа, јас го гледав на друга ТВ прославувањето, Касано се слече по гаќи, Росела додека прославуваа не можеше да стане од столче, стадионот се испразни таа беше тука, Тоти имаше фаца: ми умре прв братучед... супер фотки ќе има :)

последниве ги играме со лацио,киево сиена и ???

Каква е сега ситуацијата на табелата,и со кои ви преостанува да играте до крај и на вас и на рома ако знае некој?:smir:..Честито победа.

Salutate la Capolista ! :aplauz:

Абе од што се палевте дека ке освоите ни цистерна неможе сеа да ве изгаси:toe:

Така е, сите се палеа јас како што се секавам, но како и да е вечерва Рома ке го сонуваат Пацини!

Syn, барајте слики, незнам на Телма до кога даваа, јас го гледав на друга ТВ прославувањето, Касано се слече по гаќи, Росела додека прославуваа не можеше да стане од столче, стадионот се испразни таа беше тука, Тоти имаше фаца: ми умре прв братучед... супер фотки ќе има :)
Не ме зезај :|, тоа е бесценето бе ... :tv:
Ја видео ке барам за download, ке ми делуе ко стимул секое сабајле за убав ден.

Каква е сега ситуацијата на табелата,и со кои ви преостанува да играте до крај и на вас и на рома ако знае некој?:smir:..Честито победа.

Не знае никој.

п.с. Го гледам и Тале станал некој вид на интераш, велком :)

Ја бев напнат од тебе и твоето курчење , не од тоа шо Рома беше прва пошо знам каков лузерски тренер имате ....

Али тоа ви е ....Глеј ако не земете годинава , после пак да ве нема 10год.

јас не се курчев, ако се сеќаваш ти беше тој кој пишуваше постови во фан клуб Рома, не само последниве две недели туку од поразот со Рома:toe:

а нека кажат повеќето од форумџиите па и оние кои навиваат за Интер кога јас сум се курчел кога Рома се наоѓаше на првото место... ептен ти е празен муабетов:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom