Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
С
И пораз нејзин, и нерешено со Сампдорија, значеше дека ние мора да тепаме до крај се, бидеќи во едниот случај ќе не поминеа со 1 бод, во другиот случај со подобар меѓусебен.. (мислам на наше нерешено со Лацио)..
Али сега мора да се победи Лацио.. Па што сака нека биде.. Сите го опнаа на олимпико.. уште ние останавме..

Тоа не го негирам, ја одамна ( по поразот од Рома ) реков 7 од 7 до крај, со Фиорентина кикснаа а тоа го означив ко најтежок меч до крај, башка одамна немаат победа на гости, Лацио скоро и обезбеди опстанок, неговите фанови живот би дале само Рома да не е шампион така да ..... не мора да си го повторувам ставот до крај за Интер и мечевите што следат. :wink:

Значи се убив од замарање на форумов недела наназад како Самп ќе и го брцне на Рома и ни еден не рече: браво IOsono, еднаш и ти да погодиш :pos: :pos: :pos:

со оглед на расплаканите дечковци после утакмицава, моралот кај Рома е еднаков на 0, така да до крај очекувам мирна завршница.
али интер не би бил интер ако не си ја искомпликува работата сам
Нема да ја искомпликуваме капитене.ТУКУ ги чекам тие моменти кога ќе ги крениш прв сите три трофеи!!!!!!!!!!!!!!

Мексес и Касети требаше да почекаат за солзите, кој сеир им се спрема сега од форумиве за Интер тоа не е нормално, а и за жал на фановите на Рома уште толку ке им се удри на ремет со сликици од насолзениве, лани беше Росаела актуелна со оние прајслес фаци на 0-4 во Рим, сега овие ... А и чудно, јес да изгубија али има 3 кола до крај, а со тоа плачење си го покажаа нивниот '' борбен '' дух, со солзите ко да се откажале ебате. :tapp:

Аватар во чест на Giampaolo Pazzini
Ако пред две години со два гола Златан ја донесе 16-та титула, вечерва исто со два гола Giampaolo Pazzini ни ја носи 18-та титула.
П.С Масимо Морати земиго Giampaolo Pazzini и платимо по 5 милиони евра по сезона.
ТАКА Е ДУМАН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ФОРЦА СУЉО МУНТАРИ!!!!!!!!

Значи се убив од замарање на форумов недела наназад како Самп ќе и го брцне на Рома и ни еден не рече: браво IOsono, еднаш и ти да погодиш :pos: :pos: :pos:
your the man
:zver::zver:

Ај еден брз фотошоп. Што убаво му стои дресчето:wink:

interkitmancini.jpg

Оваа победа на Самдорија е од есенцијална важност како во борбата за Скудетото така и во претстојниот дуел со Барселона. Ќе бидат под многу помал притисок играчите на Интер, знаејќи дека се во пол-позиција во Серија А!

Нели во Италија при ист број на победи се игра "мајсторка" а не се гледа меѓусебниот скор ни гол разлика?

Али очекувам од Интер до крај 3 од 3, и уште 1 кикс на Рома, како што некој кажа моралот им е на 0.

Бриши постот дур не видел пупоне бе :tv::tv: 2 месеца ке го дрви =)

Ја мислам дека Барселона доби уште минимум 20 навивачи на форумов после реметчево :tv:

друже не сум таков тип бе... зошто да плачам на судиски грешки, прва работа која ме нервира се шансите кои ги пропуштивме, а потоа би им замерил на судиите, таков не е случајот со тебе

нормално во среда ќе навивам за Интер како што имам спомнато и во претходните постови

друже не сум таков тип бе... зошто да плачам на судиски грешки, прва работа која ме нервира се шансите кои ги пропуштивме, а потоа би им замерил на судиите, таков не е случајот со тебе

И тоа шо викаш , али мене ме ебат судии 35 кола , тебе 34 ти поклонуваат , 1 ти зимаат па сеедно ти е =)

Така ?

пс:Интер извади нерешено со Самп со 8 играчи :tv::tv::tv:

Отидов по тренерка.... арно викаше Тоти, ладно е на врвот!

И тоа шо викаш , али мене ме ебат судии 35 кола , тебе 34 ти поклонуваат , 1 ти зимаат па сеедно ти е =)

Така ?

пс:Интер извади нерешено со Самп со 8 играчи :tv::tv::tv:

ако ти мислиш така, така нека биде немам намера да се карам, не со некој како тебе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom