Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Man of the match
It would be the right thing to give it to the entire Inter side. But the player that truly made an impact on the game was Goran Pandev. His inlcusion in the starting XI gave another dimension to Inter. Although he did not play the entire match (Dejan Stankovic came in for him) Pandev gave Inter the balance they needed. Obviously he was key in the marking of Messi and breaking out on the attack.
"Pandev was the difference maker. He brought intelligence and order to our game today."-Samuel Eto'o

линк ...:tv:

Инале Сабина може слободно да го земе во уста :pos2::pos2:

ova me podsetuva koga fanovite od arsenal go baraja messi pa go najdoja so 4 gola vo nivnata mreza da ne go najdete i vie so edna 5ka:smir:
Ова ме потсеќа на оние експертизи кои тука ги ширевте, за сличното сценарио од првата средба тука во фазата по групи, како и за паркирањето на автобусот пред гол ... :tv:

Дај не фрлај кал на асалните фаци што егзистираат во ф.к. Барса жити све, јес да лани упиша осмо, али сериозно дете, го потиш максимално, не си интересен, свесни сме за тежината на оној втор дуел, свесни бевме и за тежината на овој првиов, али ко и сите фанови така и ние имаме право да се радуваме и да ја прославиме оваа голема победа на Интер, не памтам кога последен пат Пеп изгубил со 2 гола разлика, т.е. можно е и у неговата кариера ко тренер на Барса такво нешто да не се десило.

Syn барем на фан-клубов не му цртај, забриши го и ајт...

@Syn Нема Пеп изгубено до сега со 2 гола разлика...

Не. Но Барса беше фаворит дефинитивно, и според коефициентити и според моменталната форма а и многу од вас тоа го признаваа...

Така беше, ама на 2 разлика тешко да се 50-50 шансите. Сепак, кога е во прашање Барселона и оној аеродромот од стадион, ништо не е завршено.

Не знам колку се информирани во Шпанија моментално,ама за таму се тата-мата(никогаш не го грешат составот).А според нив е следниов:​

Цезар​

Маикон--Лусио---Самуел--Занети

Снајдер--Мота---Камбиасо

Пандев---Милито---Ето​
Браво Златко за прогнозата на составот. Добар извор си нашол.

Така беше, ама на 2 разлика тешко да се 50-50 шансите. Сепак, кога е во прашање Барселона и оној аеродромот од стадион, ништо не е завршено.

Реално сега во улога на фаворит е Интер и тоа има голема предност!

Но како и самите знаете на Камп Ноу може да се стигне оваа разлика во голови...а може и гол а не ви дадеме така да времето ќе покаже :)

Не. Но Барса беше фаворит дефинитивно, и според коефициентити и според моменталната форма а и многу од вас тоа го признаваа...

Фаворит можеби беше во кладилнициве и на хартија. Како што кажа и Мурињо пред натпреварот, шансите беа 50-50.

Какви се сега, вие проценете.

Јас се уште мислам дека се 50-50.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom