D-r-ot
од поликлиника
Сега може да се каже дека шансите се 50-50, вие ги имате 2та гола предност ние ја имаме предноста на Кампот![]()
А претходно како беше? 10-90?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега може да се каже дека шансите се 50-50, вие ги имате 2та гола предност ние ја имаме предноста на Кампот![]()
Најверојатно Тиаго Мота го сокрил некаде ...:tv:
Ова ме потсеќа на оние експертизи кои тука ги ширевте, за сличното сценарио од првата средба тука во фазата по групи, како и за паркирањето на автобусот пред гол ... :tv:ova me podsetuva koga fanovite od arsenal go baraja messi pa go najdoja so 4 gola vo nivnata mreza da ne go najdete i vie so edna 5ka:smir:
ova me podsetuva koga fanovite od arsenal go baraja messi pa go najdoja so 4 gola vo nivnata mreza da ne go najdete i vie so edna 5ka:smir:
А претходно како беше? 10-90?
Не. Но Барса беше фаворит дефинитивно, и според коефициентити и според моменталната форма а и многу од вас тоа го признаваа...
Браво Златко за прогнозата на составот. Добар извор си нашол.Не знам колку се информирани во Шпанија моментално,ама за таму се тата-мата(никогаш не го грешат составот).А според нив е следниов:
Цезар
Маикон--Лусио---Самуел--Занети
Снајдер--Мота---Камбиасо
Пандев---Милито---Ето
Така беше, ама на 2 разлика тешко да се 50-50 шансите. Сепак, кога е во прашање Барселона и оној аеродромот од стадион, ништо не е завршено.
@Syn Нема Пеп изгубено до сега со 2 гола разлика...
Не. Но Барса беше фаворит дефинитивно, и според коефициентити и според моменталната форма а и многу од вас тоа го признаваа...
Лани мислам Барселона дома изгуби од Еспањол 0-2![]()