Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Слушајте го педеров од коментатор бе!!!!

У 75та минута се јавив у Канал 5, со намера да испичкарам се живо и диво за мочлево што го ставиле да коментира, и на мое изненадување...

Типот што ми крена ЦЕЛОСНО ме разбираше, вика знам, знам... грешка голема му е... Срамота...

Апла не очекував такво нешто...

Како и да е...

GRANDE INTER!!!!!!!

Многу причини за да се гордееме со тимот!

Секоја чест. За мене сте изненадување на сезоната без конкуренција. Според досега прикажаното, цела сезона не само овој натпревар, повеќе од заслуживте финале.

Честитки дечки,многу се радувам на поразот на Барса.Така е тоа кога ги кренаа во облаци,само мотивирано,борбено се игра против нив.Се виде како изиграа,сите за 5-ка.Почнаа да паѓаат на теренот од умор.Балотели само се расправа со навивачите.Ах бе Пандев појак си и од Балотели и од Станковиќ,штета што немаш кондиција.Занети 10 г постар и трча како коњ.Уште еднаш браво за Жозе Мурињо.:wink:

Ретееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, падна Барсааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, незнам, незнам во делириум сум, браво момци, браво Мур, ФОРЦА ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не само Меси, не го видов ни Ибра јас, предавникот на Интер.. еее, да си останеше у Интер....
Честитки за победата

Следен тип:

Барса - Интер 1:0 конечен резултат
Стааш у кладилница 1000че и пуна капа до следниот Велигден.. чао пријатно :helou:

на филе фацата му е прајслес:pos2::pos2:

Секоја чест, алал да ви е. Само поминете ги, мерак на срцево ке ми го исполнат.
Коментаторов не беше многу за нив, ајде. Пенал над Алвес -_-...

Дали е ова могучеееееееееее,лудницаааааааа поразена е Барсааааа:vozbud:

На коментаторот да му Е... се живо и диво, педер! ццц. Но како и да е нека ни е честито победата, едноставно фантастично изграа момците... добар резултат за реваншот... како ште рече Мурињо го знам лекот за Барса:)

У гз да му сврши САли Мунтари на смрдежов од коментатор ....АПЛА Пристрасен педер .....

Пенали,офсајди,фаули,месиња,ибри .... У ГЗ Да му влезе црнечки , се му ебам !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom