Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
судиката прифати да ги разгледа доказите, ќе ги разгледува од утре до другиот вторник, и тогаш ќе каже на кој датум ќе одиме втора лига.Што се деси со Моџи и неговите такозвани докази? Не пртија во Серија Б или пак оној муабет "Ке видите вие другата година" ?
![]()
Прво Интер не Барса иако е одличен состав ама сепак тимот на Барса е подобар но сепак има реални шанси за победа.Играчот што ги донесе двете последни титули во калчото.
Барселона минатата сезона успеа на шест фронта да излезе како победник.
А годинава има шанси во три, не е оправдување тоа дека Интер го чека натпревар со Барселона.
И на Барселона го чека натпревар со Интер, но играше со еден силен Реал Мадрид и во гости му покажа кој е кој.
Затоа немаат никаква логика тврдењата дека играме на три фронта.
Барселона минатата сезона успеа на шест фронта да излезе како победник.
А годинава има шанси во три, не е оправдување тоа дека Интер го чека натпревар со Барселона.
И на Барселона го чека натпревар со Интер, но играше со еден силен Реал Мадрид и во гости му покажа кој е кој.
Затоа немаат никаква логика тврдењата дека играме на три фронта.
Ќе го молам некој од надлежните да се произнесе околу судењето оти воа ѓубретариве ми ја подуа главата , прочитав дека судијата ги прифатил доказите изнесени од одбраната на Моџи, но дали некој знае што се тие докази и дали некој од официјалните лица на Интер излезе со изјава за медиумите . Однапред Благодарам Форцааааааааааааааа ИНТЕР
Судијата ги прифати на разгледување доказите понудени од одбраната на Моџи... Јас мислам дека нема да има ништо од ова...
Чул те господ
Ке видиме како ке биде не биди толку сигурен колега дека нема да има ништо :wink:Судијата ги прифати на разгледување доказите понудени од одбраната на Моџи... Јас мислам дека нема да има ништо од ова...