Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Не гледам зашто би било вака кога до крај има 6 кола а Фиорентина имаат, без разлика што се убер минимални, имаат шанса за да дојдат до тоа 4то место, и мислам дека овој меч вечер им е последна шанса за истото.
Ке го прифатев до некаде оноа '' куп за 3 бода '', али во случај Фиорентина да немаа ама баш никакви шанси за пласман во ЛШ, вака минимални им се и Интер им е и последниот воз за одржување на истите.

Ја ова го кажав уште пред 1 недела, и искрено очекувам така да биде... ова ти е како преќутен договор... Нема да има никакви последици кон Интер... Ви текнува на светско или европско кога си ја наместија Данска и Шведска ми се чини 2-2... само тој резултат им одговараше и така си ја изиграа... Незнам зашто али мислам дека и ова ќе биде така... јбг, непишано правило е ова...

Абе каково местење што ако ја победиме Фиорентина шампиони сме па Рома е на еден бод.
Интер не е Арецо да се пазари Интер оди на победа на секој натпревар затоа е голем клуб.
Затоа ќе победи и вечерва и во Среда или може да победи Фиорентина со 2-1 но пак Интер оди понатаму.

ЕЕ направија дека ја наместиле Фиорентина-Интер Интер денес да победи а во среда Фиорентина.Во кладилница од 2,2 падна на 1,9.Чиниш ова е последен меч во сезоната а следните 7 кола кој ќе ги намести.
Што се нема да измислат за да го дестабилизират Интер сега треба да ги победи и двете или не дај боже да изгуби вечер за да е ``поштено``

Ќе тепаме и вечер и од Куп ќе ги исфрлиме, токму поради муабетите и притисокот што се прави во јавноста. Ако тепаме вечер во вторник цела Италија ќе биде наместена на плукање така да ќе мора да се пласираме и да им се затворат устите на непријателите. Само поради тоа сакам да ги добиеме двете, инаку жал ќе ми биде Фиорентина да не земе ништо оваа година.

И да ги тепаме Фиорентина, ќе има уште шест кола до крај, па нема логика да го дадема купот, за да задржиме предност на табела!:toe:

Инаку кој ќе оди во лига на европа како представник од купот, ако интер и рома играат финале, мислам дека според табела во првенсто се одредуваше, не сум сигурен?

aj za tie sto ke pisat najava eve im slika

NAJAVA-FIORENTINA-INTER.png

Денес ни е мечот на сезоната,ако тепаме сигурно освојуваме затоа што ова ни е најтешкиот меч:toe:,јас во Јуве и Лацио не глеам тешки мечеви па така да денес мора да тепаме:toe:.Јувенташине се палат дека ке играме во Б лига,Рома се надева дека ке кикснеме а Милан се надева уште од почетоко на сезоната:tv: Сите живеат во надежи само Интер во реалноста!! Форца Интер

Според Internews.com

Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti (Chivu) Stankovic (Zanetti), Cambiasso, Sneijder; Balotelli (Pandev), Milito, Eto'o.

Јас мислам дека вечер Пандев ќе почне од клупа но ќе видеме, со Мур никогаш не се знае:toe:

Нема ништо се палат само, иначе за вечер само победа друго ништо. Ако ја добијеме оваа утакмица вечерва 100% зимаме титула, Губентус и Лацио не преставуваат некоја голема пречка...:toe: Иначе Пандев според мене вечер ке одмара, би требало Котлето да почне во првите единаесеет:toe: но ајде со Жозе се е можно:vozbud:

Cezar,Maikon.Lusio,Samuel,Kivu,Zaneti,kambjaso,Sneijder,Baloteli,Eto,Milito - oficijalno

Напагачка формација,,,то ми се свига. Фиренца не е тим за подценување но губење бодови таму ке биде лошо...така да со цврста игра на целовкупниот тим ке обезбедиме победа,,,само една работа ме плаши ...се вика Марио

12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito

Ova e Oficialno

--------Julio Cesar

Maicon Lucio Samuel Zanetti

----Stankovic Cambiasso

-----Pandev Sneijder Eto'o

--------------Milito

Официјално

Bese po brz od mene :D

P.S Gledam deka Gilardino go nema vo prv sostav isto i Vargas .

12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito

Ova e Oficialno

Bese po brz od mene :D

P.S Gledam deka Gilardino go nema vo prv sostav isto i Vargas .

Варгас е повреден, а Џилардињо незнам што е работа... али како и да е уште толку ни ја ослеснува работата ...

Варгас е повреден, а Џилардињо незнам што е работа... али како и да е уште толку ни ја ослеснува работата ...

Не бе па и ти ,,, ја наместил морати да се " повреди" Варгас и демек на Џила му е нешто ,,,така ли Јувенташи?

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom