Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Мурињо го прочитале како буквар :tapp: И лева и десна страна како да немаме играчи во одбрана, Пандев е тапа како и целиот напад, нешто мора да се смени во нападот ако сакаме да тепаме :toe:

Секако многу катастрофален напад имаме вечерва, Пандев едно добр додавање неможе да даде Ето како изгубен е ... нека влага Марио сигурен сум дека дава гол:smir:

Како што сме тргнале и титулата ќе ја изгубиме:tapp:.....се ќе му простам ако ја испадниме барселона и го освоиме големиот пехар..:smir:

треба балотели на местото на пандев се гледа дека нема сили.

Знаат од кожа да ме извадат мамето :) ај второ кога ке помине ке искоментираме :)

тоа ни треба таков ентузијазам........... АААЈЈЈДЕЕЕЕ Диего Алберто Ел ПринЧипе Милито, и СтраордиМАРИО Балотели и ВеЗли ШнајДааааааа.... и конечни 1:3

Маикон е најтапа вечерва!!!!! Дрво право во одбрана, па и во напад! 1ва грешка при голот, потоа при корнерот на Фиорентина кога сакаше да ја исфрли како против Фолињо да играме, потоа повторно изведува глупости во шеснаесетник при напад на Фиорентина и уште неколку кобни грешки во напад од него!!!!

И сега, го кудам, ама не го давам не Реал!!!!

Милито утна 100 посто шанса,тоа не смееше да го пропушти али во второ ке се извади гарант:toe:,бидејки Милито не простува 2 пати:toe: .Мора да влезе и Балотели и ја вртиме

Не сум оптимис за овој натпревар кога ги утнавме шансите на почетокот ништо сега.Тие сега ќе си играт бункер и не чекат на контра.

Киву аут - Балотели ин!!!!!!!

Не е здрав Мурињо. Сега или ќе тепаме или ќе губиме со стил 2:0, 3:0, 4:0.....

Ајде сега да го растуриме бункеров бев изгубил надеж од натпреваров.

Кој друг ако не Милито !!!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom