- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
да а моџи ја намести наполи-парма?Не бе па и ти ,,, ја наместил морати да се " повреди" Варгас и демек на Џила му е нешто ,,,така ли Јувенташи?
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да а моџи ја намести наполи-парма?Не бе па и ти ,,, ја наместил морати да се " повреди" Варгас и демек на Џила му е нешто ,,,така ли Јувенташи?
![]()
Да, ама и Парма ќе ве престигне, нека не ве лажет умот дека Наполи ќе го поминете.да а моџи ја намести наполи-парма?![]()
јебига тоа е ако не тепаме утре и Аталанта ќе не стигне :nesum:Играчите се излезени на загревање, а Деан Станковиќ веќе го испотил дресот, цела екипа многу озбилно му пристапува на натпреваров и ќе дадат се одсебе за победа.
Останува само една дилема? На кој канал да го гледам натпреваров, Sky Sport 1 или Телма. Ако го коментира Бранко Илиески ќе го гледам на Телма, но ако коментира недокваканион Стево, тогаш бездилема на Sky Sport 1( овде преносот е веќе почнат од 20.00 ).
Да, ама и Парма ќе ве престигне, нека не ве лажет умот дека Наполи ќе го поминете.
П.С Јубенташи, абе големи бедници станавте, па сега и на поразите од Наполи се радувате.
Б.Ц?Бранко ке го коментира натпреварот, сеа дознав...
Рома - Интер, ја коментираше недокваканиот стево, Бранко се налутил, затоа што во последен момент одлучиле да го пренесуваат натпреварот.Б.Ц?па не е ништо ново мн јасно дека он ќе коментира.И Фиорентина преставува мала опасност за нас ццц
Влезе:kesa:Барем една да влезеше досега...
Чист офсајт![]()
Немаше офсајд туку аутот од кој направија контра беше за Интер.
Немаше офсајд !
Аутот беше за Фиорентина !
Е сега не сум Стиви Вондер 5 пати го повторија Занети шутира и од играчот на Фиорентина во аут.