Џони Вајсмилер
Don't share my food
Думан ти сериозно мислиш дека Рома има шанси да ни земе прво место,сеа имаат тешко гостување во Бари и уште неколку тешки гостувања имаат
,се уште не се плашам бидејки од наредниве 7 утамици на Интер очекувам 6 победи и ова ке биде доволно за уште едно скудето
,додека Рома сигурно ке киксне уште најмалце 2
![]()
Другар некако само ти носиш во фан клубот ведра атмосфера односно оптимистичка..тоа ме радува и се повеќе ме убедува дека скудетото ќе остане кај нас..за снајдер се изнареплициравте како изиграл како само тој да беше на теренот па човек е се случува да греши не е робот
...па и цска не се некоја екипа за да стравуваме од можна елиминација(иако не треба потценување) ..1-0 е одличен резултат според мене и врз нив ќе биди притисокот за да нападнат и тоа плус без красич се(најквалитетниот поединец) па нема потреба од паника..во моментов треба и тоа како паника за во сериа А каде и баш не стоиме најдобро и едвај излегуваме на крај со треторазредни екипи а па со средно јаките едвај нерешени вадиме (веројатно тенката резервна клупа си го стори своето)...со ливорно дај боже милито да одмара бидејќи човекот како преморен ми изгледа, ионака ѓуптинот марио се врати(освен ако не е прво априлска шега
)Ако Думан навива за Интер јас ке си го исечам пенисот![]()
думан според мене е еден од најголемите фанови на интер само што гледа многу пореално на работите за разлика од некои други фанови на ривалите(посебно)

,сеа имаат тешко гостување во Бари и уште неколку тешки гостувања имаат