Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Думан ти сериозно мислиш дека Рома има шанси да ни земе прво место:tapp:,сеа имаат тешко гостување во Бари и уште неколку тешки гостувања имаат :toe:,се уште не се плашам бидејки од наредниве 7 утамици на Интер очекувам 6 победи и ова ке биде доволно за уште едно скудето:toe:,додека Рома сигурно ке киксне уште најмалце 2 :toe:

Другар некако само ти носиш во фан клубот ведра атмосфера односно оптимистичка..тоа ме радува и се повеќе ме убедува дека скудетото ќе остане кај нас..за снајдер се изнареплициравте како изиграл како само тој да беше на теренот па човек е се случува да греши не е робот:toe:...па и цска не се некоја екипа за да стравуваме од можна елиминација(иако не треба потценување) ..1-0 е одличен резултат според мене и врз нив ќе биди притисокот за да нападнат и тоа плус без красич се(најквалитетниот поединец) па нема потреба од паника..во моментов треба и тоа како паника за во сериа А каде и баш не стоиме најдобро и едвај излегуваме на крај со треторазредни екипи а па со средно јаките едвај нерешени вадиме (веројатно тенката резервна клупа си го стори своето)...со ливорно дај боже милито да одмара бидејќи човекот како преморен ми изгледа, ионака ѓуптинот марио се врати(освен ако не е прво априлска шега:toe:)

Ако Думан навива за Интер јас ке си го исечам пенисот :)

думан според мене е еден од најголемите фанови на интер само што гледа многу пореално на работите за разлика од некои други фанови на ривалите(посебно):toe:

Думан ти сериозно мислиш дека Рома има шанси да ни земе прво место:tapp:,сеа имаат тешко гостување во Бари и уште неколку тешки гостувања имаат :toe:,се уште не се плашам бидејки од наредниве 7 утамици на Интер очекувам 6 победи и ова ке биде доволно за уште едно скудето:toe:,додека Рома сигурно ке киксне уште најмалце 2 :toe:
Не е лошо малку да ја погледнеш табелава во последниве 8 кола во серија А.
//////////////////нат. П---Н--Пор.---гол раз.--Бодови
1. Рома............8....5....3....0------18:9------18
2. Милан..........8....4....3....1.........10:5------15
3. Палермо.......8....4....2....2.........15:12.......14
4. Јувентус.......8....4....1....3..........13:14......13
5. Фиорентина..8....4....1.....3.........15:9........13
6. Сиена..........8....3....4.....1...........8:7........13
.................
................
12. Интер.........8....2....4.....2..........9:8.........10 бода

Во последниве 8 кола помизерни сме и од Јубентус.
Syn, Шнајдер е крив за оваа...хахахахахаахах

Ако Думан навива за Интер јас ке си го исечам пенисот :)
Оваа ме радува...
тенкиу, тенкиу, претенкиу @ki...оваа ми е најголемото признание што сум го добил досега :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не е лошо малку да ја погледнеш табелава во последниве 8 кола во серија А.
//////////////////нат. П---Н--Пор.---гол раз.--Бодови
1. Рома............8....5....3....0------18:9------18
2. Милан..........8....4....3....1.........10:5------15
3. Палермо.......8....4....2....2.........15:12.......14
4. Јувентус.......8....4....1....3..........13:14......13
5. Фиорентина..8....4....1.....3.........15:9........13
6. Сиена..........8....3....4.....1...........8:7........13
.................
................
12. Интер.........8....2....4.....2..........9:8.........10 бода

Последни 6:
formtable.jpg

Оваа ме радува...
тенкиу, тенкиу, претенкиу @ki...оваа ми е најголемото признание што сум го добил досега :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Да те цитирам тебе од прееска

Денеска си многу тврдоглав и детинест, му парираш на Кире-Интер од последниве денови кога ставаше постови и бараше оправдание за поразот на Интер во Симоне Перота...смешно е.

:tv:

Во постот добро е запишано дека се работи само за денеска, а денеска е 1-ви Април, простено ти е.:salut:

• Ми се допаѓа
Reactions: @ki
Во постот добро е запишано дека се работи само за денеска, а денеска е 1-ви Април, простено ти е.:salut:
Мммкеј, него, преголем ти е потписот, намали го во рамките на дозволеното.

Има интервју со Мурињо на Интер ит

Се жали на тоа како се игра во Италија со многу луге во одбрана потоа и на симулациие вели исти биле Италијанците и Португалците.
Ова ми е нај интересниот дел
E quando vedo la palla gol di Pandev, penso che se Pandev avesse una cultura diversa, una cultura del non fair play - che è una cultura che sta molto vicina a noi, però fortunatamente noi non la vogliamo - sarebbe stato calcio di rigore e cartellino rosso ad Akinfeev".
Кога ја гледам шансата за гол на Пандев,мислам дека ако Пандев имаше една друга култура,култура на не фер плеј култура која е поблиска на нашата(Италијанска и Португалска)ќе беше панал за наси и ќе го изклучеа Акинфеев.
Кажа дека сакал фер да играт неговите играчи не сакал не фер игра.

Во право е Мурињо да беше Италјанец се фрлаше врз голманот и пенал и црвен.

Во право е Мурињо да беше Италјанец се фрлаше врз голманот и пенал и црвен.

Акинфеев го закачи се што требаше е да падне. А Гоче наш се растури од паѓање кога не треба, сега остана на нозе :pos:

Не се зезам, добро е што проба да постигне гол, зошто вака никој не му забележува, многу е пострашно наместо тоа да пробаш да паднеш и да не ти досудат а голманот е веќе зад тебе...

.
.
.
Априлилили во базата: http://inter.it/aas/news/reader?N=33588&L=en&IDINI=33592

Чекаа торта :pos:

Дали ја гледавте некој Валенсија - А.Мадрид . Дечкото што падна на медицински тестови кај нас Фернандес од Валенсија изигра перфектен натпревар . Имаше многу добри пасови и постигна гол. Според ова што го прикажа денес , многу подобар ми гледаше од Марига кој до сега не ме импресионира со неговите игри .

Дали ја гледавте некој Валенсија - А.Мадрид . Дечкото што падна на медицински тестови кај нас Фернандес од Валенсија изигра перфектен натпревар . Имаше многу добри пасови и постигна гол. Според ова што го прикажа денес , многу подобар ми гледаше од Марига кој до сега не ме импресионира со неговите игри .
која шанса ја добил Марига па да има да се докаже?
Има време за Марига, не е донесен за да направи инстант подобрување, тука е да го пече занаетот и за 2-3 години ако даде господ да биде нашиот Есиен.

Eсиен јок, али замена за Камби у прв тим може да биде, убаво рече Мурињо, потсеќа по начин на игра на Сисоко од Јуве, па се надевам дека ке има прогрес у кариера со кој под дифолт ке биде и првотимец у Интер ... сега за сега добар е за алтернатива, немам ништо против овој играч да остане и во иднина тука.

Камби нема шанси, како прво му треба брич за главата а после Варикина(така мислам се викаше) за да ја стигне бојата :pos:

Ајде да се надоврзам на Syn vs Duman...

Според мене Снајдер одигра на ниво, не беше wow, али не беше ни ala Muntari...
Све додека тимот победува не е важно кој ги постигнува головите, асистенциите, или па кој промашил гол(без разлика на причината)...
Мразам кога ќе видам како некој критикува играч за една утакмица во која утнал 2 шанси а притоа не е напаѓач(Милито утна 2 подобри шанси против Рома, али тогаш не го критикуваа многу зашто постигна гол(од офсајд) )....
Позади името на Снајдер за тој дуел стојат фактите: 2 шута изблокирани од играч, 3 шута надвор од гол, 5 прекршоци направени врз него, 1 асистенција, и победа на неговиот тим....

Сега за Маикон некој го спомна, и неговата форма... Некој пиша дека неможе да игра и дека кога ќе дојде до противнички шеснаесетник едноставно се закопува и тоа е точно... Лани го имаше Ибрахимович и со него беа дуо фантастико... Знаеше дека ако му даде топка, нема да ја изгуби, ќе направи асистенција, добар шут или некое чудо.... А сега со Милито, Ето и Пандев во напад, сите заедно мислам дека имаат дадено 1 гол со глава, и дали 2-3 гола од такви нафрлени топки па да се створи гужва...

И читам овој Бало(тели) се извинил... али додека не го видам на терен да си го поправи понашањето нема да го коментирам...

128614.jpg

Си го играат к**от сеа со Бало...:pos2:

Ајде да се надоврзам на Syn vs Duman...

Според мене Снајдер одигра на ниво, не беше wow, али не беше ни ala Muntari...
Све додека тимот победува не е важно кој ги постигнува головите, асистенциите, или па кој промашил гол(без разлика на причината)...
Мразам кога ќе видам како некој критикува играч за една утакмица во која утнал 2 шанси а притоа не е напаѓач(Милито утна 2 подобри шанси против Рома, али тогаш не го критикуваа многу зашто постигна гол(од офсајд) )....
Позади името на Снајдер за тој дуел стојат фактите: 2 шута изблокирани од играч, 3 шута надвор од гол, 5 прекршоци направени врз него, 1 асистенција, и победа на неговиот тим....

Сега за Маикон некој го спомна, и неговата форма... Некој пиша дека неможе да игра и дека кога ќе дојде до противнички шеснаесетник едноставно се закопува и тоа е точно... Лани го имаше Ибрахимович и со него беа дуо фантастико... Знаеше дека ако му даде топка, нема да ја изгуби, ќе направи асистенција, добар шут или некое чудо.... А сега со Милито, Ето и Пандев во напад, сите заедно мислам дека имаат дадено 1 гол со глава, и дали 2-3 гола од такви нафрлени топки па да се створи гужва...

И читам овој Бало(тели) се извинил... али додека не го видам на терен да си го поправи понашањето нема да го коментирам...

128614.jpg

Си го играат к**от сеа со Бало...:pos2:
Денеска убави постови почнало да се пишува на фан клубов.
Вчера само Syn остана на неговите тврдења дека гледал поинаков натпревар. Еве уште еден фан кој докажува дека твоето тврдење недржи, барем уште еден да се согласеше сотебе, за овие два дена ниеден не се сложува со твоите постови што ги напиша во врска со натпреварот Интер-ЦСКА... И пак ќе речам, како да не си гогледал натпреварот.
П.С Syn, жалам ама твоето мислење остана само затебе, или ние никој немаме врска од фудбал или си ти експерт за фудбалскава игра. Не е лошо да те ангажираме во некоја спортска тв. Ај сега еден поздрав и немој љутиш.:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom