Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Попрво вината би ја префрлил кон централните дефанзивци него на голманот оваа сезона.

Meet my little friend -Paaaaain (аватарот)

На цело пиздење дека почнав да се смеам као ретардиран со аватаров hahahahahahahaha

Заслужена победа за Рома бидејки во 2/3 од утакмицата не надиграа. Можеби можевме да извадиме нерешено но дури и голот кој го дадовме беше од офсајд, после тоа шансата на Милито исто од офсајд. Сега е лошо поради многуте играчи кои пожолтија али тоа е тоа.

Aбе се случува да згреши некој голман, не велам не, али Цезар греши во меч каде се одлучува титулата, т.е. се дава одговор на прашњаето, дали Интер тука удира печат на Скудетото или ја продолжува таа битка и во наредни неколку натпревари.

Нема никакво оправдување за овој аматерски, повторувам, аматерски потег на Цезар во вака клучен меч, чудно ми е како дел од вас го оправдуваат кога простор за такво нешто нема.
Ако е за тоа, ај, и на Грешко да му го простиме киксот со Лацио по кој они мислам израмнија при крај на прво полувреме ... се дешава, нема везе што мечот беше да се биде или не за Интер. :toe:

Наредни 4 утакмици се клучни, Интер игра дома со Болоња, гости со Фиорентина и дома со Јуве и Аталанта, Рома игра гости со Бари, дома со Аталанта и гости со Удинезе и Лацио, Милан во моментов не ми се предмет на интерес, не се до оној момент кога и они ке дојдат на оваа разлика, пак.
Што значи, наредни 4 утакмици за Интер се ненормално битни, и на сите мора да се оди на победа од прв свиреж за старт на судијата, сериозен сум, не со онаа пичкарска и калулантска игра, нц, на победа од старт па што биде нека биде.

Ај некој нека со стаи распоредот на Рома до крај,да видам со кој ке кикснат:toe:

koj ke go nema narednata utakmica?
ili so mladiinci ce igrame?

bravo kirca ic ne mu e ebash brat za se K te boli hhahah Laden mrazz:D

Ај некој нека со стаи распоредот на Рома до крај,да видам со кој ке кикснат:toe:
ти улав ли си? што има врска дали Рома ќе киксне или не?
1 бод предност имаме, ако сакаат нека ги тепаат сите до крај, и ние ако ги тепаме сите до крај наша е титулата. џабе и распоред и рома и се, остај ја Росела нека се радува, несакам сеа да го терам Син да ги става тие перверзните слики од лани и ебачкиот поглед на Росела....

Занети
Ето
Маикон

Добро , бар се надевам Мурињо да му дае шанса на Сантон као десен бек , да видиме шо знае копиљот =)

Али ке го стаи Кордоба ........9999999% или Донати

Aбе се случува да згреши некој голман, не велам не, али Цезар греши во меч каде се одлучува титулата, т.е. се дава одговор на прашњаето, дали Интер тука удира печат на Скудетото или ја продолжува таа битка и во наредни неколку натпревари.

Нема никакво оправдување за овој аматерски, повторувам, аматерски потег на Цезар во вака клучен меч, чудно ми е како дел од вас го оправдуваат кога простор за такво нешто нема.
Ако е за тоа, ај, и на Грешко да му го простиме киксот со Лацио по кој они мислам израмнија при крај на прво полувреме ... се дешава, нема везе што мечот беше да се биде или не за Интер. :toe:

Чаре..? Штом нема оправдување да го смениме, рецимо за Кастелаци :pos: Знаете и сами колку голмани на светов има од калибар на Цезар. Знам дека сте нервозни, јас сум нервозен и минус 20 евра, ама Цезар не го мењам за никој. Ако сакате голмани со кој ќе се тресете секој натпревар, тоа е друга работа. Јас ќе преживеам со тие 2-3 кикса годишно кои се нормални за секој голман.

И натпреваров не е одлучувачки за титула Syn, натпреваров го направи првенството интересно. Оној со Лацио и Грешко, оној со Парма и Златан... тие беа одлучувачки.

Добро , бар се надевам Мурињо да му дае шанса на Сантон као десен бек , да видиме шо знае копиљот =)

Повреден е бе се пишува и за нова операција...

Занети
Ето
Маикон

Сантон е повреден, најверојатно ќе оди на операција. моментално е во Барселона на тестови за коленото кај како што разбрав најдобриот стручњак за тие проблеми.
а инаку Џулио Донати го гледавме една утакмица не се сеќавам со кого беше ама супер одигра.

koj ke go nema narednata utakmica?
ili so mladiinci ce igrame?

bravo kirca ic ne mu e ebash brat za se K te boli hhahah Laden mrazz:D
Не брат грешка си ја се нервирам зш педерски тепаа заради лежењето на нивни играчи и што имаа многу среќа:toe:,битен ни е распоредот нивни колку и да не сакате затоа и го побарав :toe:

Сакате трампа Алминиа-Цезар?
Нашиот пенали фаќа.:icon_lol:
:pos2:

И прима голови низ уши :pos:

Стварно, не навивам за Арсенал ама и мене жал ми падна, 92ра минута, како не му беше срам :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom