_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Попрво вината би ја префрлил кон централните дефанзивци него на голманот оваа сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти улав ли си? што има врска дали Рома ќе киксне или не?Ај некој нека со стаи распоредот на Рома до крај,да видам со кој ке кикснат![]()
Aбе се случува да згреши некој голман, не велам не, али Цезар греши во меч каде се одлучува титулата, т.е. се дава одговор на прашњаето, дали Интер тука удира печат на Скудетото или ја продолжува таа битка и во наредни неколку натпревари.
Нема никакво оправдување за овој аматерски, повторувам, аматерски потег на Цезар во вака клучен меч, чудно ми е како дел од вас го оправдуваат кога простор за такво нешто нема.
Ако е за тоа, ај, и на Грешко да му го простиме киксот со Лацио по кој они мислам израмнија при крај на прво полувреме ... се дешава, нема везе што мечот беше да се биде или не за Интер.![]()
Добро , бар се надевам Мурињо да му дае шанса на Сантон као десен бек , да видиме шо знае копиљот =)
Али ке го стаи Кордоба ........9999999% или Донати
Сантон е повреден, најверојатно ќе оди на операција. моментално е во Барселона на тестови за коленото кај како што разбрав најдобриот стручњак за тие проблеми.Занети
Ето
Маикон
Добро , бар се надевам Мурињо да му дае шанса на Сантон као десен бек , да видиме шо знае копиљот =)
Али ке го стаи Кордоба ........9999999% или Донати
Не брат грешка си ја се нервирам зш педерски тепаа заради лежењето на нивни играчи и што имаа многу среќаkoj ke go nema narednata utakmica?
ili so mladiinci ce igrame?
bravo kirca ic ne mu e ebash brat za se K te boli hhahah Laden mrazz![]()
Сакате трампа Алминиа-Цезар?
Нашиот пенали фаќа.
:pos2:
Сакате трампа Алминиа-Цезар?
Нашиот пенали фаќа.
:pos2:
Нашиот ни по риби не го пракам бе! :pos2::pos2:нашиот риби на суво вајча :pos2: