Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Пред да споделам импресии едно да кажам:

Лука Тони денес беше најСРЕЌНОТО копиле на планетата земја ....СЕ ГО САКАШЕ !

Дури и судијата ...

Sea dali zasluzime ili ne,IZGUBIVME! :)Imame prednost od eden bod,pa neka ostane do krajot taka i ke zememe skudeto :)Ne smeeme da si dozvolime kiks :) :smir:

Во случај Интер сезонава да ја изгуби титулата, запамтете ги овие две грди фаци кои ке бидат директни виновници за истото :

julio-cesar-2009-10-6-19-17-23.jpg

sulleymuntari.jpg

Чиста како солза победа на Рома, позаслужена од ова и не можеше, Интер даде нерегуларен гол, не го искористи тој момент и следеше казна на која кумуваа Лусио и Самуел, пред Се првиот, ни самиот незнаеше каде отиде кога Тадеи '' шутираше '', а Тони, главен напаѓач на Рома остана сам во шеснаестерец со еден km простор околу него .
Честито до нивните фанови овде.

Од денес позитивни страни нема, единственото позитивно за Интер се влече од средата, кога Милан кикснаа на гости со Парма па Интер и по ова коло ке остане лидер.

Интер 3 стативи, Рома во 2 полувреме ко пички се бранат и дадоа педерски гол:toe:ај што дадоа педерски гол али само паѓаа ко пички да тече време:toe:,на крај ке видиме кој ке се радува:wink:

Neka ne te cudi...toa ti se lojalni navivaci. :tapp:

Imavme 3 stativi...Milito izleze dva pati sam i dva pati utna ziceri...vtoro kompletno dominiravme dodeka ne go primivme golot,kojsto bese isklucitelno sreken.

Da igrase Pandev od prva ke bese drug mec.So Stankovic sme kako so igrac pomalku.

Не дека е до лојалноста, всушност нема везе тоа, него рака на срце не гледам каде и зошто Рома заслужи да победи вечерва. Гол од убаво изиграна акција не видовме, фер игра не видовме, никаде освен во некои период не забележав дека успеаа да не надиграат, додека од друга страна ние правевме акции, имаше пречка на Самуел, после тоа чист пенал врз Снајдер, повторно шанса, гол, па 100% шанса на Милито и статива.

Srce mi lomi, dusu razboli
to mozes samo ti
abe da se napomocam vo ovaj cezar jas :@:@:@ me turna za 500evra uplata 2ka so albacete 1 double

Интер 3 стативи, Рома во 2 полувреме ко пички се бранат и дадоа педерски гол:toe:ај што дадоа педерски гол али само паѓаа ко пички да тече време:toe:,на крај ке видиме кој ке се радува:wink:

Inter каков гол даде бе мајкин ???
Заслужено сте поразени, нема муабет тука.
Рома беше подобра денес на терен, Интер во ни еден момент не ме убеди дека е гладен за победа, и дека ја сака истата на мечов

Не дека е до лојалноста, всушност нема везе тоа, него рака на срце не гледам каде и зошто Рома заслужи да победи вечерва. Гол од убаво изиграна акција не видовме, фер игра не видовме, никаде освен во некои период не забележав дека успеаа да не надиграат, додека од друга страна ние правевме акции, имаше пречка на Самуел, после тоа чист пенал врз Снајдер, повторно шанса, гол, па 100% шанса на Милито и статива.

Iako ne pisuvam,po sekoe kolo citam komentari i stom izgubi Inter,site pcujat,Murinjo ne go biva,Pandev kamen,Eto vo penzija,bla,bla,bla...

A stom pobedi togas sme bez konkurencija.

Denes odigravme sosema soliden mec,faktot sto dadoa dva slucajni golovi a Milito dva pati utna zicer ne znaci deka treba da se pluka po timot deka e slab ili deka go izgubil skudetoto.

Inter igra slabo so meseci nanazad so isklucok na mecot se Milan i dvobojot so Chelsea ama denes izigraa podobro otkolku sto kazuva rezultatot.

Абе каква заслужена победа што ви е:tapp:,Рома изигра најпедерски што може за да дојде до победа и успеа:toe:,Интер имаше повеќе посед и шанси али Рома имаше среќа јбг:toe:На крај се радуваа ко да освоиле лш ама ке ги видам нивните фаци на крај кој ке плаче:wink:

Првиот грешка на Цезар вториот Тадеј шутира на гол но наместо таму во нозете на Тони.
Овој Перота чекаше да го чепне некој и одма на земја.
Пак ќе кажам 61 на 39 посед
Интер играше одлично правеше шанси ако сте гледале друго дерби каде сме играле вака офанзивно кажете јас колку што се сеќавам во другите дербиња не можевме две додавања да сврземе.

Заслужија да победат зошто не создадовме доволно шанси, не направивме притисок колку што треба и не јасвртевме на 1-1.

Треба и среќа некогаш а денес ги искршивме диреците. Ама не е оправдување. Имам впечаток дека повеќе ја сакаа победата, беа поборбени нивните играчи во дуели. Беа и ненаспани, посебно Перота, го видовте Мурињо на последното лежење на Перота како се смееше, човекот украде минимум 10 минути. Ама целта ги оправдува средствата и нема што да се лутиме.

ЦСКА ќе плати за се а потоа се враќаме на финишов на првенствово кој ќе биде возбудлив.

Имавме анкета пред едно време за тоа кој ни е најголем конкурент, скоро сите велеа Милан јас уште тогаш идев на Рома. За разлика од Милан, Рома знае да победува во серија така да секој кикс понатаму може скапо да го платиме.

П.С.
Не е вина на Цезар, покрај другото, изедначивме бе луѓе. Имавме можност да создадеме притисок и да ја завртиме, имавме една одлична шанса по асистенцијата од Пандев за Милито и не реализиравме, и после примивме евтин гол. Не е до Цезар дојдено...

Не е вина на Цезар, покрај другото, изедначивме бе луѓе. Имавме можност да создадеме притисок и да ја завртиме, имавме една одлична шанса по асистенцијата од Пандев за Милито и не реализиравме, и после примивме евтин гол. Не е до Цезар дојдено...
Не заебавај Иосоно, ради Цезар Интер беа ставени во ситуација да бркаат гол за нерешено, па потоа и за победа, ја искомплицира тој негов аматерски потег работава ненормално.
Срамота, ова е срамота за голман од негов калибар, гарант сеа ке следи и негово извинување до кое ама ич не ми е доено.
Башка среќа Рома немаа завршница по тој негов кикс, иначе они имаа и контрола на игра и создаваа шанси, во второ работите се сменија, кога тимот во соблекувалната се консолидира по тој смешен примен гол.

Iako ne pisuvam,po sekoe kolo citam komentari i stom izgubi Inter,site pcujat,Murinjo ne go biva,Pandev kamen,Eto vo penzija,bla,bla,bla...

A stom pobedi togas sme bez konkurencija.
продолжи да си читаш, секогаш е истото сега ги плукаат во вторник после цска ако тепаме ќе ги величаат.
денеска е изгубено скудетото, кога ќе киксне рома одма ќе слават.
само грешка е што забораваат дека интер е на три фронта секаде во пол позиција и има притисок кај од медиуми така и од италијанската федерација. голем бонус е и педерон липи што ги фрустрира и оние малце италијанци што ги имаме во тимот.

Не заебавај Иосоно, ради Цезар Интер беа ставени во ситуација да бркаат гол за нерешено, па потоа и за победа, ја искомплицира тој негов аматерски потег работава ненормално.
Срамота, ова е срамота за голман од негов калибар, гарант сеа ке следи и негово извинување до кое ама ич не ми е доено.
Башка среќа Рома немаа завршница по тој негов кикс, иначе они имаа и контрола на игра и создаваа шанси, во второ работите се сменија, кога тимот во соблекувалната се консолидира по тој смешен примен гол.

Не заебавам, вие сите сакате голман кој не греши. И јас сакам ама нема таков. Се случува да му се невиди. Кога ќе видам некои други екипи со врвни голмани, кога ќе видам Касиљас како прима голови од 35 метри и слично... не можам за некоја грешка да го пцујам Цезар и да коментирам дека не бил врвен голман. Што е со сите одбрани кои ги има а кои на други голмани ќе им влезат низ уши? Што е со нафрлените топки на кои е ненормално стабилен додека други голмани пливаат...

Згреши и јеби га, тоа е. Ако вие мислите дека Цезар е крив што играта ни беше очај цело прво полувреме и пола од второ, ептен сте грешка. Да не го примевме првиот гол немаше ни да тргнеме да направиме некоја шанса.

Да се играло само кога се мора...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom