Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
На крај ако приметивте фановите пееа '' La capolista se ne va '', тоа е онаа песна што обично играчите на Интер ја пееа по освојувањето на титулите во Италија и во превод значи " Лидерот замина '', нема стигање, zero tituli. :wink:
Лидерот не си оди(лидерот останува)

Сликата за најавата Интер-Ливорно е вметната на сајтот искористете ја кога ќе пишете нешто за натпрваров да не биде џабе трудот на Марсо. Јас не можам да објавам ништо ме уби интернетов, сликата ја прикачував неколку минути...

Destro ne bese na klupa.

14116_392076006016_594731016_4243633_2731044_n.jpg

Збунка од моја страна. А момци глеам ептен се шпекулира за Фабрегас прво полиса за осигурување после демек понуда од 50 мил евра Балотели 20 м и плус 30 кеш да бидеме реални ако има вистина во ова мислам дека добра е понудата ја да сум на местото на Венгер би прифатил 30 мил се пари а со Балотели се осигурани у напад за едно 4 до 5 години. Па и да им се тие малце нека фрли Морати уште 10 и мирна глава во средина Фабрегас, Камби и Снајдер лелелелеелелеелел плус и Кутињо и после незнам.

На крај ако приметивте фановите пееа '' La capolista se ne va '', тоа е онаа песна што обично играчите на Интер ја пееа по освојувањето на титулите во Италија и во превод значи " Лидерот замина '', нема стигање, zero tituli. :wink:
Од секогаш сакав да знам која е оваа песна... :) Фала

Да и мафнеме на титулата. :helou:

:tv:

Требаше иста тактика да игра ко со Челзи, и онака со 4-3-1-2 во ЛШ шанса немаат за највисок дострел, али со тие -ше муабети преку ташак веќе. Сами се виновни, никој друг.

п.с. 1-1 резултат со Палермо гости не е трагедија, трагедија е начинот на кој успеаа да им дозволат на Милан и Рома да анулираат негатива на табела од - 14 односно -16,17, не ни знам Рома колку беа.
Е Syn бе после Палермо се откажа од титулата:wink:,ја коа ви викав дека не треба паника вие одма ги кривевте играчите:toe:

Е Syn бе после Палермо се откажа од титулата:wink:,ја коа ви викав дека не треба паника вие одма ги кривевте играчите:toe:
Не се откажав, ама реално, после 1000000 дадени шанси за Милан, редно беше една да искористат, по тој пост и пишав, поголемо изненадување за мене ке биде Милан да не победи дома со Наполи, од пораз на Мурињо дома од Ливорно.

Пак ке кажам, среќата е на страната на Интер, односно онаа која ја има човекот кој е предводник на овој тим, Мурињо. Им одговараше реми Рома - Милан, го добија, Рома со Ливорно гости на 2-3 утнува пенал, 3-3 завршува, Рома гости со Наполи води 0-2, 2-2 завршува тој меч, Милан утнуваат нешто што не се утиња со Наполи, играат 1-1 дома со Ливорно, 0-0 гости со Болоња и тн и тн, т.е. 10те дадени прилики од Интер они не ги искористија што е реткост, во Англија ваква слика од лидер казната под дифолт си доаѓа, и во било кое друго првенство.
Суште стојам на тоа дека за мене " чудо '' е што Интер не го загуби лидерското место овој викенд, и уште поголеме '' чудо '' e фактот што Интер и со пораз во Рим сеуште ке си остане лидер на табелата.

А и оние со знамињата го испотија максимално, можеа едно до две знамиња да стаат, не 100 ебате, смешно изгледаме, сериозен сум.

-Како што знаете денес имаше судење по повод Калчополи. На ова судење, Ауричио немаше одговор кога Приореши ги побара од него снимените разговори меѓу Морати и Бергамо како и меѓу Бергамо и неговата секретарка во врска со некој ручек што го организирал Морати, по повод судењето од кое не бил задоволен.

http://www.ju29ro.com/dossier/cantan...-moratti-.html

Ова е целиот разговор меѓу Ауричио и Приореши во судницата, на кој што убаво се гледа дека Приореши го фака Ауричио во тесно во врска со снимените разговори. Тоа е битен документ/доказ кој не смее да му фали на Ауричио.
Работата е што овој документ/доказ не му фали туку е намерно скриен или уништен.
Читај меѓу редови, одбраната сака да каже дека Ауричио е човек на Морати.

Хинт:

Колонел Ауричио е шеф на одделот што го водеше истражувањето во 2006 по повод Калчополи.

Приореши е адвокатот на Моџи !!!!!!! Незнам колку е вистина го најдов во фан клуб Јуве

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom