Е Syn бе после Палермо се откажа од титулата:wink:,ја коа ви викав дека не треба паника вие одма ги кривевте играчите
Не се откажав, ама реално, после 1000000 дадени шанси за Милан, редно беше една да искористат, по тој пост и пишав, поголемо изненадување за мене ке биде Милан да не победи дома со Наполи, од пораз на Мурињо дома од Ливорно.
Пак ке кажам, среќата е на страната на Интер, односно онаа која ја има човекот кој е предводник на овој тим, Мурињо. Им одговараше реми Рома - Милан, го добија, Рома со Ливорно гости на 2-3 утнува пенал, 3-3 завршува, Рома гости со Наполи води 0-2, 2-2 завршува тој меч, Милан утнуваат нешто што не се утиња со Наполи, играат 1-1 дома со Ливорно, 0-0 гости со Болоња и тн и тн, т.е. 10те дадени прилики од Интер они не ги искористија што е реткост, во Англија ваква слика од лидер казната под дифолт си доаѓа, и во било кое друго првенство.
Суште стојам на тоа дека за мене " чудо '' е што Интер не го загуби лидерското место овој викенд, и уште поголеме '' чудо '' e фактот што Интер и со пораз во Рим сеуште ке си остане лидер на табелата.
А и оние со знамињата го испотија максимално, можеа едно до две знамиња да стаат, не 100 ебате, смешно изгледаме, сериозен сум.