Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Соопштение :)

Договорено е за 20 луѓе во Ајриш паб од осум саатот, значи да иаме време и да пиеме нешто, и да каснете ако сте за пилешки прсти и остало, и после на раат да го гледаме натпреварот.
Значи повторувам, во 20:00 треба да се цртаме во Ајриш, што значи во 19:30 да се ставиме сите на плоштад, кај лизгалиштето, во оној простор помеѓу истото и B2.

Од форумов како што видов се на се сме 16-17, може некој ке дојде може не, нема да прават проблем за -1,2,3.

Еве ги оние кои го потврдија присуството, Ја, Кире_Интер и Снајдер ( плус нивни другар ), Ико и ваљда неговиот никаков другар ( кој и да е типот ), Ф.А., Деко, АЦАБ ( и другарот негов ), Грејт, @ki ( + другар ), Rossi 46, Engin, другар му Тошка и Чекич и плус уште еден член од нашиот форум.

18 души се на се.

Бива ли вака момци ?

Супер, ондак се гледаме во Вторник, ке биде лудница:vozbud: уште Интер ако помине понатаму незаборавно ке биде:icon_surp:icon_surp

Е сеа и да не иде, јебига, фудбал е, мушки ке го примиме поразот, бар ние ко фанови на Интер знаеме како да постапиме у таква ситуација :), не да цмиздриме за ремети нареден ден и да тераме муабет '' како ке идам утре у школо '' ко шо тераа некои на форум. :tv:

Искрено, коа бевме за Динамо Киев, бар се тераше некој ремет, полесно се трпеше нивното водство до 85та минута, вака дома да бев тогаш, друга атмосфера ке владееше. :)
Па и сеа, уз евентуална елиминација, подобро ке ја примиме отколку дома да дремеме. :toe:

Абе некои да не незнаат кај е Миднајт или Ајриш ( има и такви јебига ), вака стандард рута ко минатиот пат, ене кај е маме му еам. :)
Подобро е да идеме малце пешки нека видат сите колку интераши се движат по скопските улици:wink:

Е сеа и да не иде, јебига, фудбал е, мушки ке го примиме поразот, бар ние ко фанови на Интер знаеме како да постапиме у таква ситуација :), не да цмиздриме за ремети нареден ден и да тераме муабет '' како ке идам утре у школо '' ко шо тераа некои на форум. :tv:

Искрено, коа бевме за Динамо Киев, бар се тераше некој ремет, полесно се трпеше нивното водство до 85та минута, вака дома да бев тогаш, друга атмосфера ке владееше. :)
Па и сеа, уз евентуална елиминација, подобро ке ја примиме отколку дома да дремеме. :toe:

Ako bide sprotivnoto, daj boze utre ( Vtornik ) i jas so moite drugari da bideme u Anja ke treba tapani ( Cigani ) da doneseme .:vozbud::vozbud::vozbud:

Добра забелешка, во друштво е друга приказна, сам дома е хорор. Плус има таму точено Скопско, така да немајте гајле.

(не дека се припремам за пораз, едноставно пресериозно ги сфаќам натпреварите на Интер и се си оди на срце) :)

Абе некои да не незнаат кај е Миднајт или Ајриш ( има и такви јебига ), вака стандард рута ко минатиот пат, ене кај е маме му еам. :)

Ај јас ќе ве чекам у 7 и пол пред Ајриш. Да не идам дупло. :)

Ќе биде Ајриш у вторник обоен у црно-сина боја. Ауу ќе биде ептен јако, уште сега адреналин ме мава, само ако поебат тамо да не стишуваат и да глумат Енглеско лудило ќе има фрки, ама неаме гајле иаме спремни момци ко A-C-A-B, ИлијаИко и Деко :)

Ќе биде Ајриш у вторник обоен у црно-сина боја. Ауу ќе биде ептен јако, уште сега адреналин ме мава, само ако поебат тамо да не стишуваат и да глумат Енглеско лудило ќе има фрки, ама неаме гајле иаме спремни момци ко A-C-A-B, ИлијаИко и Деко :)

Хулигани!poser
football-hooligan-training-camp-for-kids.jpg

Хах...абе батали ти спремни момци ако ти лупнат флаша во глава ке броиш ѕвези :pos:

Туку идам тотално опремен ,,, Тренерки Интер,Дрес Интер (Мојот срекен дрес Милито),Капче Интер (дирекно од милано) само шал немам али ке набавиме ако треба :)

Туку неможам да ви ветам дека ке бидам баш на плоштад кај што ке се чекаме дека незнам како ке стојам со превоз,,али едно е сигрно дека ке бидам во Ајриш во 7 и пол ,8,, за да не грешиме станува збор за Ајриш на кеј што се наога одма до миднајт дека јас друг Ајриш не познавам во Скопјево наше...

...Faliminderit , Пријатно :helou:

Ке го напнам утре да дое =)

А дека е срамежлив НЕ е , пред сите таму се лигави со една колешка :) Мрсул !!!! :pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom