Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
абе и ја ке дојдам али боље би било во клуб на новинари,,али како сакате. :) битно да се гледа и да се дружиме :)

абе и ја ке дојдам али боље би било во клуб на новинари,,али како сакате. :) битно да се гледа и да се дружиме :)
Абе Ико, и таа варијанта ми беше у план, дека ти тука спомна а и Деко на мсн сеа ми спомна, али со оглед дека од Кајгана бајаги ке бидеме, плус од страна ке доаѓаат, ке идеме у Ајриш да договараме места, па ако нема таму, у втор план ке го ставиме КНН, дека за 20+ луѓе некако тиња ми се гледа местото, иам седено бајаги таму.

Нема везе, мене сеедно ми е, али другарчево што договара у Ајриш го има со дечкит од таму па он ке среди, ке видиме шо и како ке испадне ако не идеме твоја варијанта.

Иначе, и тебе да те рачунаме ко сигурен, до сеа сме, ја, Деко, Мали Капитано, АЦАБ и ваљда неговот другарче, Ико, Грејт гарант доаѓа ...... neeeeext !

И јас доаѓам,сигурно ке не има доста како тргнале работите:toe:

Значи сеа за сеа, ја, Кирца, АЦАБ и ваљда другарчето негово, Грејт, Ико, Деко, Мали Капитано ...

Irish Pub e solo Nerazzuro . :tv:

Не ме заборавајте и мене, довагам и јас сигурно:smir::smir:

Значи на овие
ја, Кирца, АЦАБ и ваљда другарчето негово, Грејт, Ико, Деко, Мали Капитано ...
ги додаваме @ki, F.A. и Весли :)

Да повторам, намерно го праиме договорот вака порано за да си напраите простор за Вторник вечер. До недела се финализира списокот, во случај некој да откаже, нека потврди тука, зашто точна бројка ми треба за Ајриш.

Сите сакаат Горан Пандев да го гледаат...а сите не сакаат баш Интер да го гледаат :smir:

Кој сака нека го гледа,кој не сака нека се снаога,а кој не може да се снајде,нека го :pusk::smir:

дајте инфо дали ќе игра Пандев, да знам дали да гледам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom