Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Знае некој дали сигурно ќе не даваат утре на "интер канал"?:wink:
не утре на интер канал ќе ја даваат Наполи - Фиорентина...... ЛОЛ ова е најглупото прашање што сум го прочитал :))

Абе со тоа '' интер канал '' ваљда си имаат причина наводнициве, најверојатно мислел на Телма кои по доаѓањето на Пандев се оставаат со Интер.
Иначе не, нема утре Интер да одат на Телма.

Абе со тоа '' интер канал '' ваљда си имаат причина наводнициве, најверојатно мислел на Телма кои по доаѓањето на Пандев се оставаат со Интер.
Иначе не, нема утре Интер да одат на Телма.

aко на тоа се мислело го има моето најдлабоко извинување..... а утре сум на работа па ќе си ја гледам на скај калчо и ич не ми чуе......

Утре Телма сепак ке ги пренесуваат Интер ... :wink:

Утре Телма сепак ке ги пренесуваат Интер ... :wink:
Леле кој топовии ова само Интер коа игра го може:vozbud:,за првпат во историјата во петок даваат фудбал на телма:toe: и тоа сигурно заради нашиот Пандев.Ако не се лажам пред 3-4 години во петок играа Милан - Интер не ја даваа на телма:toe:Ама сеа стварно станавме Интер Канал:toe:

Играше и Милан во петок со Удинезе али не ја даваа затоа што беше од 18:30 мислам

Balotelli would be part of the expedition to Sicily if only he had not felt pain in his right knee. No invention of Jose Mourinho, no rudeness, no revenge, no quarrel, but only a sharp pain. Eyewitness to the incident and Massimo Moratti, who was at Appiano Gentile for being a bit 'with the group. The president himself was sorry the accident, which occurred just a few steps from where he had placed himself, and Mario has left the sports center Angelo Moratti with ice bag on his knee hurt. London in doubt, but should go to London with the group. Од www.fcinter1908.it

(без навреда)коа ви зборам дека нон стоп ве даваат вас и во Петок у 3 нокеска да играте ве даваат.Не ви треба сателитска стално ви го даваат интер од сеа не пунам бензин у макпетрол :pos:

(без навреда)коа ви зборам дека нон стоп ве даваат вас и во Петок у 3 нокеска да играте ве даваат.Не ви треба сателитска стално ви го даваат интер од сеа не пунам бензин у макпетрол :pos:

Па фала богу...
Сите сакаат Интер да го гледаат :pipi:

Со Мурињо играме слабооооо! а лани со Манчини игравме доволно за да им бегаме 20-30 бода на 2-3 место а сеа на Милан му бегаме 4 бода :(

Со Мурињо играме слабооооо! а лани со Манчини игравме доволно за да им бегаме 20-30 бода на 2-3 место а сеа на Милан му бегаме 4 бода :(

Лани Мурињо беше тренер!

А со Манчини им бегавме 20-30 бода на второпласираните, ама моравме да победиме во последното коло за да не ја усереме цела сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom