Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Eпа среќен нека ти е друже, Се најдобро. :)

Работата е тоа што денес му е и на Челзи роденден и на Дидиер Дрогба..Каква коенциденција не е можно ова:pos2:..се плашам да не кажи нешто ова коенциденција:nesum:
П.С. Фала

Не само Балотели го нема и цимер му Арнаутович кој досега секогаш беше на поширок список.
Можеби го спрема Балотели за Челзи стартер,или стварно се испокарале за повреди не им верувам и Адриано се беше настинат кога го немаше на список.

А за кавгата пренесе Кориере уште сабајлево мнопгу пред да објават список.

Тој имал настинка, загреота душичка сеа еден фервекс нека му дадат

Конечно глеам Камбиасо ќе биде во состав , Мота и Сантон тука се . Се враќаме на добитната комбинација и се разбира одиме на победа .

Мунтари го запалил Маркота со хеланчињава :pos2:

127674.jpg

Fox Sports FC apology

http://www.foxsports.com.au/story/0,,26835643-23210,00.html

Во соопштението објавено денеска стои:

"Во вторник на 02.март, во текот на Фокс Спортс програмот, на табелата со составот на Интер за натпреварот со Џенова, покрај имињата на фудбалерите, стоеше и нивната националност.

Во табелата имаше грешка и Горан Пандев беше претставен како бугарски државјанин и член на националната селекција на Бугарија.

Како што многумина не поправија, Горан Пандев всушност е репрезентативец и член на фудбалскиот тим на Република Македонија. Се извинуваме за случајната грешка и жалиме доколку успеавме да навредиме некого".

"Goran Pandev is in fact a member of the Republic of Macedonia's national football squad."

Нели овие уште не условуваат со ФИРОМ??? Сеа грците ќе им скокнат како кучиња за ова...

ај кој ја прави најавата за КАТАНИЈА ИНТЕР еве му слика

NAJAVA-CATANIA-INTER.png

а еве и за Палермо...

NAJAVA-PALERMO-INTER.png

и за гостувањето во РИМ:
NAJAVA-INTER-ROMA.png

а за со Челзи у гости, видете со ИОСОНО мислам дека ја имаме аплоадирано на страницата, доколку ја немаме, еве ја:

NAJAVA-CHELSEA-INTER.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom