Сеа ги видов на рекорд од Реал Мадрид се собираат за кај филе во емисија да одат,ги имаше накај 10 души и ние бевме за со Динамо Киев толку мислам
Ај може за со Челзи и ние да отидеме до кај Филе што мислите?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро ај ..... Пандев е најјак,најСЕ и Ибра/Меси/Роналдо можат вода да му носат .....
Куров ебате ...... Ај дека е наш , ок - наш е .......Ама резил е на негова возраст играч да неможе повеќе од 50мин. да игра ......
И да , пред да речете *Не играл толку и толку во ЛАцио ради Лотито* ..Типот е професионалец ....
А дека го мрзам , далеку од тоа +) Паки е зверАма доста го праите боље од Балотели/Ето и Милито заедно ....
Го заборави и Пеле и Марадона.....тие чајче може да му варат!
Каде тоа ти виде дека е резил да се игра 50 минути.....
И да ке го правам подобар дури и од Снајдер, и горд сум на тоа што може да споредувам и величам Македонски Играч во однос на некој од светските ѕвезди.....кои освен во парите не ја распознавам разликата мегу нив.
Чеј чеј чеј , за гордеење е 26год. играч да неможе да издржи 90мин натпревар ?
Ето е камен, дупка невидена и сите што го величавме кога дојде , го плукаме сега ...
Ама да го споредуваш Пандев со Ето и остали , е ГЛУПО !
И не , не е боље .....
И моеш и со глава у зид да се лупаш ако сакаш:smir:
Миланезиве во студио се надеваат дека ке ја свртат и ке заврши 1-3:pos2::pos2:
Во Лондон очекувам 3-1 за Интер со 1-2 гола на Пандев.
Очекувам исто така офанзивна игра на Интер која ке ги остави Лондончани со подотворена уста и ке се прашуваат.... Од каде го извади ова Мурињо?
Офанзивната формација гарант според мене ке биде со 3 напагачи.
ПС. Тери добива црвен по заслуга на Пандев!
На погрешна тема го потишАбе ти изгледа многу очекуваш ...:uvo: Пази да не биде обратно ...
Абе ти изгледа многу очекуваш ...:uvo: Пази да не биде обратно ...
АКо ме бара некој не сум тука,ќе одам во лов на потписи.
Добро не примивмо 5, кој ќе носеше аватар од Манчестер цела година...
Ја и онака не се надевав дека ќе пројдемо чим изгубивмо дома, ама ипак имаше малце надеж, сеа остана само на Сериа А да се надевамо...
Него мене појќе жал ми е за Кака и Реал, колку паре само дадоа за играчи, и да неможат да пројдат... жално е тоа жими се =\
во Сидорф веруваме ..... ајде она зубларот нека направи нешто , последна шанса му е ова за на светско .... Сидорф 1 , Хунтелар 1 и Рони 1 од пенал за 2:3 конечен
блиску сте до 7-цата, а Марли не веруваше прееска... ќе ве снајде истото.
4-0 e ova veke e smesno
daj site igraci zaedno so trenerot neka se srusat so avionot i site invalidi da ostanat i odnovo da se gradi milan
forza milan!
Хахахаха иди во Реал, има членови што сакаат да му го т*рат у гз на коментаторот хахаха![]()