Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Добро ај ..... Пандев е најјак,најСЕ и Ибра/Меси/Роналдо можат вода да му носат .....

Куров ебате ...... Ај дека е наш , ок - наш е .......Ама резил е на негова возраст играч да неможе повеќе од 50мин. да игра ......

И да , пред да речете *Не играл толку и толку во ЛАцио ради Лотито* ..Типот е професионалец ....

А дека го мрзам , далеку од тоа +) Паки е звер :) Ама доста го праите боље од Балотели/Ето и Милито заедно ....

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Добро ај ..... Пандев е најјак,најСЕ и Ибра/Меси/Роналдо можат вода да му носат .....

Куров ебате ...... Ај дека е наш , ок - наш е .......Ама резил е на негова возраст играч да неможе повеќе од 50мин. да игра ......

И да , пред да речете *Не играл толку и толку во ЛАцио ради Лотито* ..Типот е професионалец ....

А дека го мрзам , далеку од тоа +) Паки е звер :) Ама доста го праите боље од Балотели/Ето и Милито заедно ....
А кој Рече дека е подобар од Милито.А од Ето моментално е подобар па човекот 5 месеци гол нема дадено игра катастрофално гол во гости нема дадено од кога играл за Барселона.
Ето треба да е 5 пати подобар од Пандев нели зема 5 пати поголема плата а Пандев дојде без пари и никој не очекуваше од него прв состав да е нели повеќето велевте ќе грее клупа.
Верувај Пандев повеќе го фалат во Италија отколку тука.
За позицијата што ја игра сега нема кондиција но во за напад да игра со Милито има.

Инаку Мурињо го преќина молкот го прашаа

Како смеел да го пушти Балотели да игра со температура?

Мурињо-Температура?Која температура температура имав јас не тој..

Како тоа?

Јас и доктор Комби знаевме дека нема температура да го пуштиме да игра со температура не е етички.Температурата на Марио е лажа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Toтално се согласувам со Кире за оваа констатација дека ни треба уште двајца играчи во средниот ред:toe:..јас ова на форумот го пишев и пет страни претходни (дека потешко ќе го поминеме челзи со онаква игра како што имаме и онаков среден ред а вие посебно Ио соно ми реплицираше со тоа дека челзи не биле џенова:toe:)..свака част на отпимизмот на одредени форумџии но да бидиме реални ..тешко дека ќе го поминеме проклетото осминафинале:toe:
Тоа дека ни требаат 2ца во средина ни требаат, а тоа дека сме оптимисти и е оправдано до негде... па и они не се нешто посебно, имаат повреди, тери е*е наоколу, и имаме добри шанси да поминеме, никогаш не сум бил поголем оптимист околу поминување во ЛШ....

Едит: Ај нека му е среќен роденденот на Ето'o:smir:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Во Лондон очекувам 3-1 за Интер со 1-2 гола на Пандев.

Очекувам исто така офанзивна игра на Интер која ке ги остави Лондончани со подотворена уста и ке се прашуваат.... Од каде го извади ова Мурињо?

Офанзивната формација гарант според мене ке биде со 3 напагачи.

ПС. Тери добива црвен по заслуга на Пандев!
и тогаш ти стануваш се будиш од спиење и гледаш дека е само сон...

Боље да игра Стефановик,него Арна бе :)

Ето ке игра прва постава,сигурен сум во ова,како што викате погоре,поради искуството,но и поради тоа што знае да ги викне останатите играчи со кафе и алва пред голот на Челзи :)

Пандев ако игра сакам да игра покрај Снајди,но не ми се верува ова многу,многу...
ни тој ни тој не играат вечер ако треба ќе стават Мунтари или било кој дебил да трча Арна и Ален не играат...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053
ни тој ни тој не играат вечер ако треба ќе стават Мунтари или било кој дебил да трча Арна и Ален не играат...
Наредна недела :)

Cuore |nter

inter4life
Член од
14 јануари 2010
Мислења
504
Поени од реакции
140
beneamata: ај нек му е среќен па и со некој гол да не израдува, колку за промена, ептен монотоно е вака коа сите знаат дека нема да погоди :pos2:

dek0: зошто од авион се гледа дека си против Пандев, а го негираш тоа? Имаше утакмици кога Пандев беше стварно тапа, ама како и да е ќе дадеше едно локумче на Ето и овој ќе се укакаше. далеку послаб е кога игра вон својата позиција, али тоа е нешто на што мора да е спремен штом игра со ѕвезди во тимот од типот на Ето, Балотели и Милито ... Најдобрите партии ги пружи во тандем со Милито и Снајдер позади нив, ама да не се залажуваме дека тоа е нешто што Мурињо не го сваќа, си има математика чоекот.:pipi:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мислам дека Мурињо ќе му даде шанса на ова дете

Тој ќе е многу поефикасен на позицијата на Пандев крило има брзина.А Пандев подобро 20 минути шпиц отколку цел натпревар крило.
Мислам Арнаутович заслужува шанса а не 5 минути игра со 5 напаѓачи.
А со Челзи најважно да не се прими гол како со Манчестер во првите минути.Со Челзи сакам како со Милан Снајдер,Пандев и Милито.И гол како првиот на Милито.
Со Катанја би сакал да видам како ќе функционира напад Арнаутович,Ето,Милито.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
beneamata: ај нек му е среќен па и со некој гол да не израдува, колку за промена, ептен монотоно е вака коа сите знаат дека нема да погоди :pos2:

dek0: зошто од авион се гледа дека си против Пандев, а го негираш тоа? Имаше утакмици кога Пандев беше стварно тапа, ама како и да е ќе дадеше едно локумче на Ето и овој ќе се укакаше. далеку послаб е кога игра вон својата позиција, али тоа е нешто на што мора да е спремен штом игра со ѕвезди во тимот од типот на Ето, Балотели и Милито ... Најдобрите партии ги пружи во тандем со Милито и Снајдер позади нив, ама да не се залажуваме дека тоа е нешто што Мурињо не го сваќа, си има математика чоекот.:pipi:

Не сум против Пандев , ама сум реален =)

Неможе да го правите Ето/Балотели или слично на тие 2ца без да му ги согледате маните (кои се страшни за негова возраст)

Крај.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.053
Занети е добитник на наградата Турани.

'' Горд сум што го добив ова признание бидејќи сум уверен дека можеш да отидеш далеку како добра личност,'' рече Занети. '' Секој од нас има свој карактер, јас секогаш се обидувам да бидам коректен на теренот и да не испратам погрешна порака до помалите фанови. Кога сме на теренот треба секогаш да бидеме свесни дека не гледаат деца, треба да претставуваме пример за нив. ''

Занети е трет играч на Интер кој ја добил оваа награда по Сандро Мацола во 1967 и Џијакинто Факети во 1970. '' Џијакинто беше првата личност коjа ме пречека во Интер, и првата личност коjа ми објасни што претставува овој клуб,'' изјави Занети. '' Toj претставуваше пример, и секогаш ке биде со нас. ''

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Нека му е срќен и да почне да дава голови.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Сречен Роџендан на Ето... дека јас неможам да му поклонам ништо ,тој може да части со по некој гол :)

M

mercenary

Гостин
Ама ги нервира играта на Интер :wink:

паметни се они...и мене ме нервира ама тоа е...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom