Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа ги видов на рекорд од Реал Мадрид се собираат за кај филе во емисија да одат,ги имаше накај 10 души и ние бевме за со Динамо Киев толку мислам:toe:Ај може за со Челзи и ние да отидеме до кај Филе што мислите?

Добро ај ..... Пандев е најјак,најСЕ и Ибра/Меси/Роналдо можат вода да му носат .....

Куров ебате ...... Ај дека е наш , ок - наш е .......Ама резил е на негова возраст играч да неможе повеќе од 50мин. да игра ......

И да , пред да речете *Не играл толку и толку во ЛАцио ради Лотито* ..Типот е професионалец ....

А дека го мрзам , далеку од тоа +) Паки е звер :) Ама доста го праите боље од Балотели/Ето и Милито заедно ....

Го заборави и Пеле и Марадона.....тие чајче може да му варат!

Каде тоа ти виде дека е резил да се игра 50 минути.....

И да ке го правам подобар дури и од Снајдер, и горд сум на тоа што може да споредувам и величам Македонски Играч во однос на некој од светските ѕвезди.....кои освен во парите не ја распознавам разликата мегу нив.

Го заборави и Пеле и Марадона.....тие чајче може да му варат!

Каде тоа ти виде дека е резил да се игра 50 минути.....

И да ке го правам подобар дури и од Снајдер, и горд сум на тоа што може да споредувам и величам Македонски Играч во однос на некој од светските ѕвезди.....кои освен во парите не ја распознавам разликата мегу нив.

Чеј чеј чеј , за гордеење е 26год. играч да неможе да издржи 90мин натпревар ?

Ето е камен, дупка невидена и сите што го величавме кога дојде , го плукаме сега ...

Ама да го споредуваш Пандев со Ето и остали , е ГЛУПО !

И не , не е боље .....

И моеш и со глава у зид да се лупаш ако сакаш :) :smir:

Чеј чеј чеј , за гордеење е 26год. играч да неможе да издржи 90мин натпревар ?

Ето е камен, дупка невидена и сите што го величавме кога дојде , го плукаме сега ...

Ама да го споредуваш Пандев со Ето и остали , е ГЛУПО !

И не , не е боље .....

И моеш и со глава у зид да се лупаш ако сакаш :) :smir:

Да бе ............ чудно нели!:smir:

Ти кажав, ДА го споредувам Пандев со Ето.....Пандев во моментов е предобар за Ето.....:helou:

Ух глава ме здоболе до ѕидов!

Ај заеби =) Не вреди =) Ке се видиме на собиранка Челзи Интер ке дебатираме =)

Глејте ги комшикиве =)

Миланезиве во студио се надеваат дека ке ја свртат и ке заврши 1-3:pos2::pos2:

Во Лондон очекувам 3-1 за Интер со 1-2 гола на Пандев.

Очекувам исто така офанзивна игра на Интер која ке ги остави Лондончани со подотворена уста и ке се прашуваат.... Од каде го извади ова Мурињо?

Офанзивната формација гарант според мене ке биде со 3 напагачи.

ПС. Тери добива црвен по заслуга на Пандев!

Абе ти изгледа многу очекуваш ...:uvo: Пази да не биде обратно ...

АКо ме бара некој не сум тука,ќе одам во лов на потписи.

Ајмо тазе потписи:

Добро не примивмо 5, кој ќе носеше аватар од Манчестер цела година...

Ја и онака не се надевав дека ќе пројдемо чим изгубивмо дома, ама ипак имаше малце надеж, сеа остана само на Сериа А да се надевамо...

Него мене појќе жал ми е за Кака и Реал, колку паре само дадоа за играчи, и да неможат да пројдат... жално е тоа жими се =\

Среќа во несреќа, оптимизам и утеха.

во Сидорф веруваме ..... ајде она зубларот нека направи нешто , последна шанса му е ова за на светско .... Сидорф 1 , Хунтелар 1 и Рони 1 од пенал за 2:3 конечен

Оптимизам или фанатизам?

блиску сте до 7-цата, а Марли не веруваше прееска... ќе ве снајде истото.

Баже сеуште се надева дека некој ќе го достигне подвигот на Рома.

4-0 e ova veke e smesno
daj site igraci zaedno so trenerot neka se srusat so avionot i site invalidi da ostanat i odnovo da se gradi milan
forza milan!

Радикализам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom