bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
Кварезма сам на плеќи ги гураше...
али решена е оваа реми и џабе
али решена е оваа реми и џабе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас гледав само второ,а тој што ја гледал цела ја наебал.... 90mins waste of time
Балотели сака у Милан,колку убаво си шеткаше по терен...:tv:
А Пандев ? Или Милито ? Дека и они не се видоа. Исто и Снајдер, поготово па он ... ја у Реал одма би го вратил. :tv:Одма ви го давам да се прашувам јас :helou:

Балотели паѓа ко покосен,Кварезма сака само со дриблање во гол да влезе.Место да одиме на плус 6 сеа сме пак на 4 бода
..балотели манакен,мајкон солиден:smir:..станкович плејмејкер:kesa::kesa:...туку ова утакмица како договорена ми изгледа посебно добрите односи со џенова што ги имаме(ако се сеќавате и лани исто вака беше 0-0 а кај нив ги победивме
)...играчите како незаинтересирани..јас не знам зошто барези не го уфрли мота ама ајде..ем средината на повеќе креативност ќе добиевме ем ќе се вратевме на стандарната 4-3-1-2...ама ајде и потоа зошто миланезите имале шанси..па нормално ќе имаат со вакви игри кои ги прикажуваме..како не победи вчера милан барем нашиве мотивирани да беа ама ај

AХ....Играта беше катастрофална слична како со наполи односно иста..асполутно играчите немотивирани посебно милито некако кога влегваше во шанса..балотели манакен,мајкон солиден:smir:..станкович плејмејкер:kesa::kesa:...туку ова утакмица како договорена ми изгледа посебно добрите односи со џенова што ги имаме(ако се сеќавате и лани исто вака беше 0-0 а кај нив ги победивме
)...играчите како незаинтересирани..јас не знам зошто барези не го уфрли мота ама ајде..ем средината на повеќе креативност ќе добиевме ем ќе се вратевме на стандарната 4-3-1-2...ама ајде и потоа зошто миланезите имале шанси..па нормално ќе имаат со вакви игри кои ги прикажуваме..како не победи вчера милан барем нашиве мотивирани да беа ама ај
![]()