_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Ауу кој филинг еј, си идеш дома, пушташ тв и гледаш дека губат клошарине. Царска работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Победа во вистинско време, на традиционално незгоден терен со десеткуван состав. Удинезе имаше многу шанси за израмнување, ама како и да е многу важна победа.
Одлична асистенција на Пандев за голот на Мајкон, на еден клип коментаторот кажа: Combinazion extra ordinario, ама на крај ми беше и смешен во една полуконтра кога падна, немаше душа да истрча.
И Рома киксна што е исто така позитивно од ова коло.
Значи ако не те насмее некој од Милан нема кој, Абиати - Милан ке го освои првенството :pos2: - http://www.sportdenes.com/index.php...20-18-35&catid=4:2009-12-26-20-24-28&Itemid=6
Ај малце да ве олабавам и изненадам со нови маици
Знам дека Грејт ке биде љубоморени голема благодарност до Zokis за помошта околу маиците (иначе тежок росоњер е )
IoSono не ме карај ке ги закачам и кај нас на форумовде ке можат и ривалите да ги ѕирнат
![]()
Овие Телма од шо имаат тиња програма, пак ја репризираат '' Ајварот од Торино '' :tv:
јубенташите поарно хулк да си го гледаат :tv:
И после се жалат што не ги пуштале почесто во живо наместо фала да и кажат на Телма![]()
Што туку дознав од сигурни извори дека овој пат не правеле ајвар , туку лутенка :pos2::pos2::pos2:
Ем самобендисани...
Ауу кој филинг еј, си идеш дома, пушташ тв и гледаш дека губат клошарине. Царска работа.
Жозе Мораис, технички асистент е, дел од португалскиот тим што го следи Мур низ кариерата.П.с Кој е баткито до Мурињо на Тајсон што личи![]()
![]()
Навивач на јуве :kesa: