Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Мн. јак аватар иам =)

Него педери , не кажуете за Ајриш паб у среда ? Денес Фантом го упознав па он ми кажа ...... ццц какви педери сте вие ........ Ја со Љубе и Бонера да глеам а ? :kesa::kesa::kesa:

Ни го избркаа Ривас од Ливорно жал ми паѓа за човекот.Тренерот на Ливорно рече дека направил голема грешка(доби црвен)и веќе немало да игра.А и даде гол на тој меч со Фиорентина.

Жал ми е за детето има несреќна ѕвезда, игра добро во глобала и секогаш ќе се истакне со некоја глупост која е доволна да го избркаат. Самодовербата мора да му е на 0 во моментов.

Абе , а укапира некој од кај се извадија толку БЕЛИ срања ? на Полувреме ли ги купувале или шо како ?

Од WC бе на полувреме, г'з папир беше...

И како јагодка на шлагот доаѓа последната казна. Казна од 5000 евра поради каснење на играчите на Интер за второто полувреме од неоправдани причини. Можеби наскоро и Морати ќе добие казна бидејки навремено не седнал во својата ложа?!

Priceless!!! :pos2:

И како јагодка на шлагот доаѓа последната казна. Казна од 5000 евра поради каснење на играчите на Интер за второто полувреме од неоправдани причини. Можеби наскоро и Морати ќе добие казна бидејки навремено не седнал во својата ложа?!

Priceless!!! :pos2:

Priceless!!! Ама у пм не е за смеење , што нема да се изнаслушнеме . Ама ќе пукнат од мука кога ќе дознаат дека им е џабе се . Пак ќе ја освоиме титулата

Priceless!!! Ама у пм не е за смеење , што нема да се изнаслушнеме . Ама ќе пукнат од мука кога ќе дознаат дека им е џабе се . Пак ќе ја освоиме титулата

Јас мислам дека ги потценувате. Само се надевам дека целта е да се направи неизвесно првенството. Ако сакаат да ни ја земат титулата, имаат доволно механизми.

Мал пример: сега протести на навивачите, банери и слично... Следи казна поради „недолично однесување на навивачите“.

Следниот протест на навивачите погодете каков ќе биде? И каква ќе биде казната?

Ако сакаат да ја извадат ситуацијата надвор од контрола, ги имаат сите услови сега.

Сепак, мислам дека ова беше со цел занимација на широките навивачки маси. Догодина ќе го кркаме.

Со кој состав се очекува да настапите против Челзи?

Горан ќе игра или..?

Подобро да не игра,ако даде гол,ќе ми биде мака,ќе морам да го пцујам,а ич не го сакам тоа.:tv:

Горан ќе игра или..?

Подобро да не игра,ако даде гол,ќе ми биде мака,ќе морам да го пцујам,а ич не го сакам тоа.:tv:

Подобро ако веќе го примате тој да ви го даде :)

Цезар (Толдоне)

Занети
Лусио
Самуел
Маикон

Камбиасо
Станковиќ
Мота
Снајдер

Пандев
Милито

Тоа го очекувам, а како ќе биде ќе видиме...

Горан ќе игра или..?

Би требало да игра..е сега тоа што ќе го пцуеш ако постигни гол те разбирам потполно тое јбг...составот мислам дека е познат многу добро одбрана ќе бидат мајкон,самуел,лусио,занети..средина дејан,камби,мота,весли и напад горан и милито:toe:

Гледам тука на шега сте удриле на наша сметка, мене воопшто не ми е за смеење, голем срам е ова за фудбалот воопшто...

Како и да е, ќе биде јако да ги видиме фановите со вкрстени раце, покрај ова, мислам дека треба да удрат некој протест доколку федерацијата продолжи со ваков однос кон Интер.

Гледам тука на шега сте удриле на наша сметка, мене воопшто не ми е за смеење, голем срам е ова за фудбалот воопшто...

Како и да е, ќе биде јако да ги видиме фановите со вкрстени раце, покрај ова, мислам дека треба да удрат некој протест доколку федерацијата продолжи со ваков однос кон Интер.

Абе ти си пропуштил многу,остај ти шегите,дојде прееска еден Индијанец,повеке ми изгледаше според постовите како да избегал од менталната болница во Демир Хисар :pos::pos::pos:

Навивачите ке бидат со скрстени раце сите до еден,ке има голем број на пароли,а не е извадено и повторно мавтање за бели марамчиња :)
Ако се собираме за во среда и ние некаде,истото и кај нас да биде,со скрстени раце во кафич или кај и да сме :)

Кои емоции ги има екипава ЈБТ, гледајте:

Нај момент на 1.07 Маикон кога им се џитка одозгора само слабо се гледа има гледачи што стојат...

Абе ти си пропуштил многу,остај ти шегите,дојде прееска еден Индијанец,повеке ми изгледаше според постовите како да избегал од менталната болница во Демир Хисар :pos::pos::pos:

Навивачите ке бидат со скрстени раце сите до еден,ке има голем број на пароли,а не е извадено и повторно мавтање за бели марамчиња :)
Ако се собираме за во среда и ние некаде,истото и кај нас да биде,со скрстени раце во кафич или кај и да сме :)

Goki Diego напиша:
more retardiran od kaj si ? ako sakash da se najdime da te vidam kolku si jak ?!

Е-Хулиганството II

Ништо чудно сеа и Цезар затвор да го пикна. За загрозување на јавен собраќај :)
Па и тој, немало друго Ламбурџини, ај шодае.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom